ZNAKOVI ZODIJAKA

Proverite ŠTA nosi VAŠEM ZNAKU: Horoskop za RETROGRADNI MERKUR (od 26. septembra)

0

Astrološka prognoza za period retrogradnog Merkura za svaki znak Zodijaka

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Šta vašem znaku donosi retrogradni Merkur nakon 26. septembra?

 

OVAN

 

Ako ste u ozbiljnoj vezi, Ovnovi, ovaj retrogradni Merkur će je staviti na test! Budite otvoreni prema partneru, budite pošteni, pa će vam ovaj tranzit možda pomoći da "raščistite" vazduh i nađete najbolje rešenje za opstanak.

 

BIK

 

Bikovi, ako ne budete dovoljno pažljivi, možda ćete okasniti kada su u pitanju neki važni datumi. Neće vam biti lako ni da se organizujete s partnerom, a neko će odustati od dogovora u poslednji minut. Nek vas ovaj Merkur nauči da budete spontaniji i fleksibilniji!

 

 

BLIZANCI

 

Isuviše ste u prošlost kad je u pitanju vaš ljubavni i seksualni život. Bivši partneri kucaju na vrata i traže novu šansu, ali ovaj period nije dobro vreme da podgrevate stare strasti, jer to neće trajati.

 

RAK 

 

Ovaj Merkur vam se meša u život, Rakovi, a nekima će upropastiti ljubavne veze. Ako živite s partnerom ili ste već u braku, na videlo će isplivati potisnuti problemi vaše veze. Ako ste u ranoj fazi, napravite korak unazad da biste sami shvatili šta vam uopšte treba.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Pre nego što krenete da se nabacujete nekome, pripazite da vam retrogradni Merkur ne pomrsi konce! Neće biti jednostavno kad je komunikacija u pitanju, a lako ćete moći da kažete nešto što ne mislite ili što šalje zbunjujuće signale. Pažljivo birajte reči i jasno stavite do znanja šta želite od veze. 

 

DEVICA

 

Tokom retrogradnog perioda razmislite dobro šta je vredno vašeg vremena kada je ljubav u pitanju. Obuzimaju vas drame, odvlači vam pažnju briga o materijalnim stvarima, ali posvestite vreme razmatranju svoje romantične situacije, jer ćete tako naći onu pravu iskru koja vam je u vezi potrebna.

 

 

VAGA

 

Fokusirani ste na partnera i obuzeti svojim ljubavnim dramama, ali u ovom retrogradnom periodu treba da se posvetiti sebi bar jednom. Zapitajte se da li ste sposobni da se izrazite, da li vas nešto sputava; ako vas sputava, zaboravite na dramu i raspetljajte sve ono što vas je učinilo vezanim u vezi.

 

ŠKORPIJA

 

Retrogradni period može biti tako iscrpljujuć, osećate se pospano i izmoreno. Emocije vas obuzimaju i umaraju, pa napravite korak nazad kad je vaš ljubavni život u pitanju. Dajte partneru da zna da vam je potreban prostor. Slušjate intuiciju i nećete pogrešiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

STRELAC

 

Koliko god da želite da upoznate partnera s prijateljima, bolje je da sačekate dok ne prođu retro-oblaci. Bićete između dve vatre i neće vam biti prijatno, neće biti povezivanja i narušiće se dinamika grupe. Kako biste sačuvali mir, sačekajte da ovaj astro period prođe.

 

JARAC

 

Retrogradni Merkur vam se upliće u polje karijere. Može da utiče na neke zadatke koji će vas nervirati, a ujedno zahtevati vašu punu pažnju. Treba naći balans između profesionalnih obaveza i romantičnog plana. Ako se osećate kao da vam nešto odvlači pažnju, oprezno sa poslom i partnerom, a budite komunikativni što više možete.

 

 

VODOLIJA

 

Neke stare ideje opet izlaze na videlo, ali i neki stari flertovi će se podgrejati. Dobro je da date nekome/nečemu drugu šansu, ali pazite da ne pojurite u vezi, jer to u ovom periodu nije dobra ideja. Dajte malo vremena sebi da otkrijete šta stvarno želite, a ako je suđeno, biće tu i kad retrogradni Merkur prođe.

 

RIBE

 

Ovo je važno vreme da razmislite o tome šta stvarno osećate, kakve tajne nosite, o čemu dugo ćutite i zbog čega ste ogorčeni. Neke tajne bi mogle izaći na videlo i da naruše mir vaše veze. Nemojte bežati od problema, već smognite snage da strahove iznesete na čistinu i budete potpuno iskreni.

makonda-tracker