ZNAKOVI ZODIJAKA

Proverite ŠTA nosi VAŠEM ZNAKU: Horoskop za RETROGRADNI MERKUR (od 26. septembra)

0

Astrološka prognoza za period retrogradnog Merkura za svaki znak Zodijaka

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Pre nego što krenete da se nabacujete nekome, pripazite da vam retrogradni Merkur ne pomrsi konce! Neće biti jednostavno kad je komunikacija u pitanju, a lako ćete moći da kažete nešto što ne mislite ili što šalje zbunjujuće signale. Pažljivo birajte reči i jasno stavite do znanja šta želite od veze. 

 

DEVICA

 

Tokom retrogradnog perioda razmislite dobro šta je vredno vašeg vremena kada je ljubav u pitanju. Obuzimaju vas drame, odvlači vam pažnju briga o materijalnim stvarima, ali posvestite vreme razmatranju svoje romantične situacije, jer ćete tako naći onu pravu iskru koja vam je u vezi potrebna.

 

 

VAGA

 

Fokusirani ste na partnera i obuzeti svojim ljubavnim dramama, ali u ovom retrogradnom periodu treba da se posvetiti sebi bar jednom. Zapitajte se da li ste sposobni da se izrazite, da li vas nešto sputava; ako vas sputava, zaboravite na dramu i raspetljajte sve ono što vas je učinilo vezanim u vezi.

 

ŠKORPIJA

 

Retrogradni period može biti tako iscrpljujuć, osećate se pospano i izmoreno. Emocije vas obuzimaju i umaraju, pa napravite korak nazad kad je vaš ljubavni život u pitanju. Dajte partneru da zna da vam je potreban prostor. Slušjate intuiciju i nećete pogrešiti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker