Vredi saznati

MLAD MESEC U DEVICI DOLAZI 6. SEPTEMBRA 2021: Donosi vam dozu usredređenosti i istine koje je teško čuti

0

Mlad mesec u Devici 6. septembra 2021. čini harmoničan aspekt sa Uranom. Duhovno značenje mladog Meseca septembra 2021. su pozitivna promena, uzbuđenje, samosvest i psihičke sposobnosti.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mlad Mesec u 6. septembra 2021. takođe se pridružuje zvezdi i asteroidu koji se odnose na proročanske sposobnosti. Dakle, ovo je zaista odličan mlad Mesec za poverenje u svoju intuiciji, koju možete iskoristiti za brzo prilagođavanje promenljivim uslovima, piše Sensa

 

Iako ćemo se suočiti sa nekim vrlo bolnim temama i istinama, ovaj mlad Mesec u Devici će nam doneti preko potrebne uvide i velike životne promene, a nama će fokus biti jača strana, kao i praktičnost

 

U idealnom slučaju, svaki mlad Mesec bi trebalo da nas učini odmornima, napunjenim i spremnim da se nosimo sa onim što nas čeka u bliskoj budućnosti. Prošlog meseca smo možda bili previše zaokupljeni sopstvenim samosvesnim mislima da bismo se odmorili, a kamoli pripremili za ono što je pred nama, ali ovog meseca će nas novi mesec približiti idealu koliko god je to moguće.

 

Otvarajući se u zemaljskom znaku Device, mlad Mesec će doneti preko potrebnu dozu praktičnosti i usredređenosti, omogućavajući nam da vidimo šta moramo da promenimo u svakodnevnim rutinama, kako bismo se osećali uzemljenije. Imajte na umu, međutim, da niko nije rekao da je idealan mlad Mesec lak... Naime, ovaj mladi Mesec će otkriti istinu koju je teško čuti.

 

Zahvaljujući promišljenoj energiji mladog Meseca i neverovatnoj sposobnosti Device da preseče i iznenadni, imaćemo dobrodošao osećaj mentalne jasnoće koji će vas obuzeti tokom mladog meseca. Kada razmislite o svojim trenutnim problemima ili smetnjama, možda ćete iznenada moći objektivnije da sagledate šta se događa u ovoj situaciji i početi da pronalazite bolji i efikasniji način da se nosite sa tim u narednim nedeljama.

 

Međutim, iz ove novootkrivene perspektive, možda ćete shvatiti da je poboljšanje vašeg života lakše izgovoriti nego učiniti. Možda ćete morati da vodite težak razgovor sa nekim do koga vam je stalo; možda ćete morati da naučite da kažete NE nečemu što želite, ali vam ne služi. Dok razmišljate o svojim dugoročnim potrebama (i o tome kako da ih rešite), verovatno ćete shvatiti da je potrebno malo žrtvovanja da biste kasnije dobili veću nagradu. To bi moglo značiti nešto tako jednostavno, kao što je odustajanje od navike da tokom noći gledate filmove, u korist ranijeg spavanja ili nešto važno, kao što je distanciranje od toksične grupe prijatelja.

 

Mlad Mesec u Devici će nagraditi razmišljanje orijentisano na rešenje. Kada se suoče sa izazovom, Device mogu da se zaglave u detaljima, ali rade najbolje što mogu kada imaju na umu opipljiv cilj. Zapamtite to dok se krećete kroz ovu lunarnu fazu i pokušajte da mislite na nagradu. Ako želite da optimizujete svoju zdravstvenu rutinu, nemojte se uhvatiti u koštac s istraživanjem kojoj modi ili trendu bi trebalo da se prilagodite. Umesto toga, razmislite o tome kako na kraju želite da se osećate (odmornije, hidriranije, fleksibilnije?), i učinite promene koje će vam približiti taj osećaj.

 

Slično tome, ako želite da rešite bilo koja pitanja u vašim odnosima, razmislite o tome kako biste se vi i vaši voljeni želeli da se osećate i razgovarajte o tome kako se oboje možete promeniti da biste bolje stekli ta osećanja. Opet, verovatno će biti teško, čak i zastrašujuće da izvršite ova prilagođavanja, ali razmišljajući kao zemaljski znak i radeći stalno prema određenom cilju učinićete da vam bude mnogo bliži i dostižniji nego što bi inače bio. Ako koristite mladi Mesec da odredite svoje potrebe i osmislite strategiju kako biste ih zadovoljili, imaćete energije i koncentracije u narednim nedeljama da to učinite.

 

 

 

makonda-tracker