prognoza po zodijaku

Nijedan znak nije imun: Ovaj PUN PLAVI MESEC nekome bi mogao da ZAUVEK promeni život, a najviše će delovati na Vodolije!

0

Pre dva dana, 22. avgusta, nastupio je pun Mesec u Vodoliji, koji se još naziva plavi Mesec i čije efekte ćemo osetiti sve do 6. septembra, kada će nastupiti mladi mesec.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ako u nedeljnom horoskopu niste pronašli baš sve što želite da znate o periodu pred nama, ovi detalji o uticaju punog plavog Meseca mogli bi vam biti od pomoći.


Ovan


Ovo su dani kada treba da budete deo ekipe! Idealno je vreme da se posvetite grupnim projektima jer vam timski rad može doneti veliki uspeh i, samim tim, napredak na poslu. U skladu s tim, i na polju ljubavi, ali i prijateljstva, porodice i međuljudskih odnosa uopšte, najbolje će vam ići kada niste izolovani i o svemu odlučujete timski.


Bik


Zvezde kažu da se Bikovima u periodu plavog Meseca smeši finansijski priliv. Zato se potrudite da se istaknete na poslu kako biste privukli pažnju nadređeni i došli do povišice, a nije isključeno ni da vam igre na sreću mogu popuniti novčanik.

 


Blizanci


Pun plavi Mesec Blizancima donosi novi početak, pre svega na planu ljubavi. Možda veza koja vam se smeši neće biti duga već samo avantura, a možda će potrajati ― u svakom slučaju, ne bi valjalo da je propustite.


Rak


Dok će Blizancima proraditi leptirići u stomaku, za Rakove nastupaju spokoj i stabilnost. Prelaz s avgusta na septembar neće vam doneti bog zna šta novo i zanimljivo, ali ćete uploviti u mirnu luku i dobiti priliku da ojačate samopouzdanje i utvrdite svoje pozicije.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker