astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST: Jedan horoskopski znak baš danas možda sretne svoju pravu srodnu dušu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za danas na polju ljubavi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Šta god da ste želeli, budite sigurni da ćete danas dobiti. Vaša želja i strast danas su ogromne. Neće vam biti lako da se oduprete iskušenjima. Pažljivo delajte, jer iako ćete dobiti sve o čemu ste sanjali, agresivnim pristupom možete uništiti nešto drugo.

 

JARAC

 

Srećni su oni koji su zadovoljni i sitnicama, u svim uslovima. Danas će vaš miran pristup biti testiran do krajnjih granica. Atmosfera između vas i voljene osobe biće veoma napeta, a nemate drugo rešenje do toga da pričate o svojim osećanjima koje krijete. To nije nužno loša stvar.

 

 

VODOLIJA

 

Kako biste danas održali pozitivne i dobre odnose sa voljenom osobom, morate biti razumniI i pažljivi. Neracionalno ponašanje vas nikud neće dovesti. Ostanite mirni, ne napadajte partnera bez razloga i sve vaše nesuglasice će se brzo rešiti.

 

RIBE

 

Današnja energija vas vodi ili do neba ili do pakla! Ovako nešto dugo niste iskusili! Danas za neke Ribe može biti dan kad će upoznati svoju srodnu dušu, a druge će njihovo ponašanje odvratiti od osobe koa im se dopada. Pažljivo s novim poznanstvima, jer ožda vam se učini da sanjate o jednom tipu osobe, a treba vam nešto potpuno drugo.

makonda-tracker