astro

LJUBAVNI HOROSKOP ZA 2. AVGUST: Jedan horoskopski znak baš danas možda sretne svoju pravu srodnu dušu

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju za danas na polju ljubavi!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Osim dnevnog horoskopa za danas, proverite i šta vam donosi ljubavni horoskop:

 

OVAN

 

Možda ćete se smejati ovoj situaciji sutra, ali danas vam nije do smega. Napeti ste i to vam nimalo ne prija. Problemi sa voljenom osobom danas su na vrhuncu, očekujte svađe, a neki Ovnovi će raskrstiti sa voljenom osobom baš danas.

 

BIK

 

Ako osećate strast, ne libite se da je pokažete. Iako ne volite da pokazujete takav tip emocija u javnosti, nekada nije loše ni pustiti sebi na volju, bez stida i srama. Neke Bikove jednostavno neće zanimati mišljenje drugih ljudi i maksimalno će iskoristiti dan u strastvenom smislu.

 

BLIZANCI

 

Strast je reč koju često čujete, ali kao da vas plaši, pa se trudite da je potisnete. Danas ćete shvatiti da, ako ne izrazite svoja prava osećanja, to će uraditi neko ko je blizu vas. Možda neće biti idealno mesto za to, ali čeka vas intenzivan dan.

 

RAK

 

Ako se osećate rastrzano na više strana, probajte da nađete alternativu. Svi traže od vas da im se posvetite, a vi samu morate odlučiti da li ćete voljenoj osobi staviti do znanja da vas guši ili ćete joj rado pokloniti sve svoje slobodno vreme. Ukoliko osećate da je ono što vam preostaje - bežanje, razmislite dvaput da li je to najpametnije.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

LAV

 

Ovo bi mogao da bude veoma intenzivan dan za vas. Privlači vas određena osoba. Ako mislite da to možete tek tako da odagnate, verovatno niste u pravu - magnetska privlačnost je isuviše velika. Pazite da ne budete suviše posesivni, vaš partner je ono što jeste, a ne ono što biste hteli da bude.

 

DEVICA

 

Shvatićete da je vaš stav u kom želite da sve bude po vašem danas neprihvaćen od strane voljene osobe. Ako ste u vezi gde isključivo vi vodite glavnu reč, neće vam biti dozvoljeno da diktirate tempo. Verujte sebi i svom instinktu, ali igrajte na sigurno i ne rizikujte raskid.

 

 

VAGA

 

Vaše reči su veoma snažne i snažno deluju na partnera. Možda to ne shvatate, ali jake reči mogu ili da im ispune snove ili da unište sve što ste gradili. Pazite šta pričate. Napetost je u vazduhu, a vaš partner se danas teško nosi s vama.

 

ŠKORPIJA

 

Imate snažan osećaj da se neko igra vašim emocijama. Možda ćete morati više da se trudite kako bi partner ostao sa vama. Neće vam biti lako. Povezuje vas najviše strast, a čini vam se da vam konfliktne situacije cepaju srce na dva dela.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Šta god da ste želeli, budite sigurni da ćete danas dobiti. Vaša želja i strast danas su ogromne. Neće vam biti lako da se oduprete iskušenjima. Pažljivo delajte, jer iako ćete dobiti sve o čemu ste sanjali, agresivnim pristupom možete uništiti nešto drugo.

 

JARAC

 

Srećni su oni koji su zadovoljni i sitnicama, u svim uslovima. Danas će vaš miran pristup biti testiran do krajnjih granica. Atmosfera između vas i voljene osobe biće veoma napeta, a nemate drugo rešenje do toga da pričate o svojim osećanjima koje krijete. To nije nužno loša stvar.

 

 

VODOLIJA

 

Kako biste danas održali pozitivne i dobre odnose sa voljenom osobom, morate biti razumniI i pažljivi. Neracionalno ponašanje vas nikud neće dovesti. Ostanite mirni, ne napadajte partnera bez razloga i sve vaše nesuglasice će se brzo rešiti.

 

RIBE

 

Današnja energija vas vodi ili do neba ili do pakla! Ovako nešto dugo niste iskusili! Danas za neke Ribe može biti dan kad će upoznati svoju srodnu dušu, a druge će njihovo ponašanje odvratiti od osobe koa im se dopada. Pažljivo s novim poznanstvima, jer ožda vam se učini da sanjate o jednom tipu osobe, a treba vam nešto potpuno drugo.

makonda-tracker