TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 27. JUL: Sedmice su vrlo darežljive, Trojkama je dan za sanjarenje

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

6

 

Ako prepoznavanje zasluga koje zaslužujete još ne dolazi, lako se stvara ogorčenje, posebno na ovakav dan. Međutim, vaši postupci su ono što pravi razliku i neko je to primetio. Umesto što potiskujete osećanja, izrazite se. Pričajte sa ljudima od kojih tražite poštovanje i ne zaboravite da tražite afirmaciju. Nagradite sebe.

 

7

 

Bićete veoma darežljivi danas. To može da se produži i da čak postane vaša životna misija u svemu što radite. Osećaćete se zadovoljno i ispunjeno zbog toga. Vidite na koji način možete to uskladiti sa poslom koji radite. To će vas još više zainteresovati i uneti strasti u vašu svakodnevicu.

 

8

 

Danas ćete biti veoma inspirisani. Radićete još marljivije i biti veoma strastveni. Kada vas nešto zaintrigira, nema šanse da ne završite posao. Važno je da idete u korak sa svojim željama i ne dovolite drugima da vam kažu šta morate ili šta ne smete da radite. Sledite srce i to će izvući ono najbolje iz vas.

 

9

 

Danas ste mali lenji. Možda vas čeka neki pravi izazov, posebno ako imate dosta posla koji morate završiti. Biće mudro da budete sporiji i mirniji, čak i ako morate da se trudite više nego obično. Napravite plan da se opustite lasnije u toku dana kad završite posao. Odmorite se da biste sutra bili svežiji i aktivniji.

 

 

makonda-tracker