TAJNE BROJEVA

Numerološka prognoza za 27. JUL: Sedmice su vrlo darežljive, Trojkama je dan za sanjarenje

0

Izračunajte svoj bioritamski broj i proverite šta bi danas trebalo da uradite!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja.

 

Na primer, ako ste rođeni 25.8.1976. sabiranjem 2 + 5 + 8 = 15 i svođenjem na jedan broj 1 + 5 = 6 dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

Ako je vaš bioritamski broj:

 

1

 

Pustite svoju intuiciju da vas danas vodi. Moraćete da se oslanjate na svoje veštine, iskustvo i znanje kada je u pitanju donošenje važnih odluka i posao. Verujte instinktima. Vaše sposobnosti su sve bolje. Gledajte da to iskoristite kako biste unapredili i privatni život i karijeru.

 

2

 

Danas ćete imati neke humanitarnu akciju na umu. Imate odlične organizacione veštine i dobri ste kao vođa. Ako radite na nekom projektu, ovaj dan će izvući najbolje iz vas. Ako ne, pravo je vreme da krenete da radite na onome što planirate. Bićete veoma zadovoljni ishodom i osećaćete se odlično.

 

 

3

 

Danas je dan za sanjarenje. To je nešto što Trojke i inače vole da rade. Ipak, to će doći u sukob sa poslom koji morate neizostavno da odradite. Danas dajte sebi vremena i za rad i za snove. Posvetite se sebi. Ako dobro isplanirate dan, ne bi trebalo da bude problema.

 

4

 

Ako imate loše navike koje vas sprečavaju da radite posao kako treba, danas ćete se posebno boriti sa njima. Za Četvorke je danas važan faktor na koji moraju pripaziti njihova nemogućnost da se odmore i njihova krutost. Najbolji način da se borite sa priiskom jeste uz miran pristup. Čuvajte energiju. 

 

5

 

Ako se danas osećate ogorčeno na nešto ili na nekoga, vreme je za akciju. Imate darežljivo i veliko srce, ali nekada nagrada za naša dobra dela stigne tek kasnije. Budite strpljivi. Često se vaš efekat na druge ljude vidi tek nakon dugo vremena, tu nastaje ogorčenost, ali svakako će doći dobar period za vas. Verujte da su vaša dobra dela vredna, iako rezultati ne dolate odmah.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker