astro prognoze

Očekujte NOVAC i OBILJE: Pun Mesec je u Vodoliji, a OVA 3 znaka imaju priliku za velike uspehe

0

Saznajte koja 3 znaka očekuje obilje i uspeh za vreme uticaja punog Meseca u Vodoliji!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Tokom jula meseca suočili smo se sa raznim turbulentnim fazama, naročito kada je Mesec bio mlad i suočio nas sa mnogim promenama koje su od nas zahteva akciju, prilagođavanje i promenu ritma života. Pun Mesec u Vodoliji očekuje nas 24. jula i donosi moćnu energiju, ali na svaki horoskopski znak će delovati drugačije, piše Sensa.

 

Ipak, nekim znakovima Zodijaka ovaj veličanstveni lunarni sjaj doneće uspeh, prosperitet i energiju obilja. Ova intenzivna lunacija baca svetlo na stvari koje smo skloni potiskivanju ili izbegavanju u svesnom životu, dajući pažnju najdubljim potrebama i ličnim željama. Sada je trenutak da iskoristite svoje potencijale.

 

Saznajte kome pun Mesec u Vodoliji pomaže da privuče novac i ostvari uspeh  sreća je na strani ova 3 horoskopska znaka:

 

Lav

 

Ova lunarna energija definitivno će vas osnažiti. Mesec ulazi u vaš sestrinski znak, u Vodoliju i tu je da vas uzdigne, ohrabri i podseti na vaše kvalietet. Iskoristite ovaj period da završite projekat koji ste odlagali, jer baš se tu možda skriva obilje i uspeh za vaš znak. Bićete inspirisani za razne solucije, ideje i rešenja, a to neće proči nenagrađeno. Još jedna prednost ovog julskog punog Meseca za vaš znak jeste što ćete proširiti krug prijatelja i sjajno se zabaviti u narednim danima. Ovo je trenutak kada se spajaju posao i zadovoljstvo.

 

Vodolija

 

Peispitaćete svoje potencijale i vibracije, a onda AKCIJA! Imate veliku šansu da manifestujete ono što želite. Bićete znatiželjni i žedni pobede, ali birate dobar način. Stanje na vašom bankovnom računu može se povećati ako hrabro iskoristite moć svojih ideja. Ne plašite sed a predstavite plan koji imate, jer sada postoje prilike za uspešnu saradnju. Ukoliko imate vremena, pronađite način i da volontirate u nekoj organizaciji i pomognete drugima. Ovo vam može doneti dodatni mir i osećaj da radite nešto dobro za celu zajednicu.

 

Blizanci

 

Blizanci, radujte se! Uživajte u svom povratku na kolosek druženja, uspeha i napretka. Merkur, vaša vladajuća planeta, spaja se sa retrogradnim Neptunom i ojačava vaše komunikacione veštine, što se naročito pozitivn održava na poslovne ambicije. Energija Vodolije vas podseća na ličnu slobodu i nezavisnost. Iako sada nižete uspehe, pokušaajte da pronađete ravnotežu između privatnog i profesionalnog.

 

 

makonda-tracker