ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 23. MAJ: Ovnovi, pokažite partneru kako se osećate, ako želite da se neke stvari između vas menjaju!

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile..

leto, horoskop, devojka, žena, letnja haljina
foto: Shutterstock

STRELAC

 

POSAO: Rešili ste se finansijskih poteškoća i sada vam sve ide mnogo lakše. Zadovoljni ste poboljšanjem koje ste ostvarili. Možete da očekujete nastavak pozitivne atmosfere.

LJUBAV: Očekuje vas zanimljiv susret sa jednom osobom sa kojom imate veoma jaku hemiju. Ako je u pitanju Rak ili Bik, velike su šanse za ozbiljniju vezu.

ZDRAVLJE: Potrebno je da unosite više tečnosti. Nemojte da dopustite da vam telo dehidrira.

 

JARAC

 

POSAO: Veoma ste samostalni i nećete dopustiti da bilo ko utiče na vaše donošenje odluka na poslovnom planu. Važno vam je da ostvarite sve baš onako kako ste vi zamislili.

LJUBAV: Komunikacija sa voljenom osobom je sve bolja iz dana u dan. Iako ste imali neke nesporazume, uspeli ste da ih rešite i da poboljšate odnos. Ljubav vam se vraća.

ZDRAVLJE: Prijala bi vam masaža i opuštanje. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

 

 

VODOLIJA

 

POSAO: Spremni ste za nove izazove na poslovnom planu.U sebi imate mnogo energije za dokazivanje. Iako je nedelja, vredno radite i maksimalno ste posvećeni poslu.

LJUBAV: Moguća je prolazna avantura sa osobom koju ne znate preterano dobro. Ipak, ozbiljna veza vam nije na vidiku. Ne patite zbog toga jer ni sami niste spremni za vezivanje.

ZDRAVLJE: Danas će vam prijati malo više sna i odmora, pa izdvojite više vremena za to.

 

RIBE

 

POSAO: Moguće je da ćete uspeti da rešite neki manji problem koji ste imali u komunikaciji sa poslovnim okruženjem. Sada se konačno bolje osećate na radnom mestu.

LJUBAV: Možete da očekujete pozitivnu situaciju i jako lepe promene na polju ljubavi. Ako ste još uvek slobodni, moguća su zanimljiva dešavanja sa Vagom ili Lavom. Lako šarmirate!

ZDRAVLJE: Potrebno vam je više vitamina i generalno veći unos voća, povrća i svežih namirnica.

makonda-tracker