astro prognoze

POTPUNO POMRAČENJE KRVAVOG MESECA: Jedan znak stiže LOŠA KARMA, a drugi — velika sreća (od 26. maja)

0

Prvo pomračenje Meseca u 2021. godini očekuje nas 26. maja — Mesec će proći kroz Zemljinu senku, što će učiniti da potamni, ali i dobije crvenkasti sjaj, a zbog toga se ovaj pun Mesec naziva i krvavi.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav

 

Vaše ambicije se pojačavaju i osećate se odlučnijim više nego ikada ranije. Imaćete problema sa egom,a prevelika očekivanja mogu vas brzo vratiti u realnost. Budite oprezni, posebno u odnosu prema drugima. Karma prati svaki vaš korak, a moguće je da će se probuditi i neke negativne emocije koje su potisnute u prošlosti. Naučite da živite u sadašnjem trenutku.

 

Devica

 

Moguća je potpuna promena životne situacije, naročito na polju karijere ili mesta stanovanja. Mnoge Device želeće da promene nešto veliko i počinju da se oslobađaju od rutina i uverenja koja im više ne koriste. Moguće je davanje otkaza i promena posla, ali preseljenje u drugi grad. Partner vas u svemu podržava.

 

 

Vaga

 

Period previranja i nesigurnosti je pred vama. Bićete odgvoorni za mnoge odluke i nalazićete se na važnoj raskrsnici života, a sve to vam donosi napetost i želju da pobegnete daleko od svih obaveza. Ne opterećujte se sitnicma, već se fokusirajte na vaćne stavri i imajte takta u svakoj situaciji. Ako se uspešno izborite sa ovim periodom, slede lepši dani.

 

Škorpija

 

Krvavi Mesec donosi promene u vašoj karijeri. Moguća je promena položaja koju niste želeli ili loša komunikacija sa autoritetima. Neke stvari ćete u ovom periodu morati sami da prebrodite. Ipak, Univerzum vas postavlja na pravo mesto sa kojeg možete da vidite kako stavri zaista funkcionišu. On ima bolje planove za vas.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker