da li ste znali?

VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA KAKAV STE PRIJATELJ: Ovnovi su komplikovani, dok su rakovi puni razumevanja!

0

Astrolozi su opsežno objasnili šta možete očekivati...

Društvo, Prijatelji, Smeh, Druženje
foto: Profimedia

Jarac

 

Njihova je specifičnost to što veoma cene prijateljstvo, a u uski krug bliskih i najboljih prijatelja odabiru one koji su se dokazali kao pouzdani i odgovorni. Uglavnom neguju stara prijateljstva i spremni su na sve za prijatelja. Imaju mnogo poznanika, no iako i prema njima mogu biti blagonakloni, oni će retko znati što pripadnici ovog znaka misle. Najbolje se slažu sa Lavovima, a mana im je što znaju testirati tuđu odanost.

 

Vodolija

 

Zabavni, spontani i puni uzbuđenja, Vodolijama su potrebni prijatelji koji mogu pratiti njihov nemiran duh. Budući da su slobodnog duha, poželjni su u društvu jer nikog ne osuđuju, no jednaka naklonost prema svima ih sprečava da pronađu onog jednog, najbližeg prijatelja. Najbolje se slažu sa Strelcima, a mana im je što se lako distanciraju i očekuju da se drugi oko njih više trude nego oni sami.

 

Ribe

 

Ribe su podložne mišljenju drugih, no uprkos tome su vrlo dobroćudan prijatelji. Znaju biti odlično rame za plakanje te pružati utehu koju će i sami često tražiti. Najbolje se slažu sa ljudima koji su karakterno snažni, stabilni i puni podrške, a odličnu će komunikaciju uspostaviti sa Bikovima. Mana im je što često znaju zanemariti prijatelje zbog partnera.

 

 

 

makonda-tracker