da li ste znali?

VAŠ HOROSKOPSKI ZNAK OTKRIVA KAKAV STE PRIJATELJ: Ovnovi su komplikovani, dok su rakovi puni razumevanja!

0

Astrolozi su opsežno objasnili šta možete očekivati...

Društvo, Prijatelji, Smeh, Druženje
foto: Profimedia

Devica

 

Pripadnici ovog znaka na prvi su pogled rezervisani te ne ulaze u dublje međuljuske odnose olako. U prijateljstvu imaju slične kriterijume kao i u ljubavi, traže osobine koje same poseduju i koje ih privlače. Ne vole previše zahtevne i nesigurne ljude, a kako su racionalni i naizgled hladni, lako analiziraju i predviđaju sa kime mogu biti dobri prijatelji. Dobro se slažu s drugim Devicama i Jarčevima, a mana im je što su ponekad ljubomorne na tuđi uspeh.

 

Vage

 

Vage su kao prijatelji odlični savetnici i dobre diplomate te im prijatelja nikad ne manjka. Ipak, potpuno se predaju tek jednom najboljem prijatelju kojem poveravaju sve svoje misli. Dobro se slažu s Blizancima i Vodolijama čija ih opuštena priroda privlači. Mana im je što nameću svoja mišljenja drugima.

 

Škorpija

 

Škorpije često ostavljaju dojam hladnih i ravnodušnih, no to je njihov oklop koji drugi moraju probiti kako bi se sa njima sprijateljili. Uprkos tome, oni su jedni od najboljih prijatelja koje čovek može poželeti. Potreban im je neko ko će ih razumeti, ali i biti iskren kao što su i oni sami. Najbolje se slažu sa Ribama i Lavovima, a mana im je što su osvetoljubivi ako ih prijatelj povredi.

 

Strelac

 

Optimistična i društvena priroda ovog znaka privlači ljude, pa mnogi žele biti prijatelji sa njima. Najviše cene duhovite, otvorene i dobronamerne ljude. Mrze pasivno-agresivno ponašanje i od takvih ljudi beže, a ako su vam pravi prijatelj, uvek će vas razumeti i podupreti. Najbolje se slažu sa drugim Strelcima i Blizancima, a mana im je što ponekad previše gledaju finansijski aspekt u odnosima.

 

Nastavak na sledećoj strani!

makonda-tracker