komedija

"SEKA JE BILA U PANICI ZBOG KORONE, NIJE SKIDALA MASKU": Evo šta se dešavalo na snimanjima serije "Tri muškarca i tetka"

0

Glumačka ekipa je oduševila publiku, a ovo je reč producenata.

foto: Stefan Jokić
foto: Stefan Jokić

Popularna komedija "Tri muškarca i tetka" osvojila je publiku već nakon nekoliko epizoda, kako zbog vrhunske glumačke ekipe, tako i radnje. Sada su producenti ove serije, a nama poznatiji kao pevači Nikola Burovac i Danijel Đurić otkrili detelje sa snimanja.

 

"Seka je bila u panici zbog korone, ali nije jedina. Svi smo bili u strahu, pogotovo stariji glumci, jer smo snimali i u najvećem jeku pandemije, naravno, uz poštovanje svih mera" - kaže za TV Ekran producent serije Danijel Đurić.

 

On objašnjava kako su čuvali slavnu glumicu na setu, pa su se trudili da zbog cele situacije ima posebne uslove. Glumica je vreme u pauzama uglavnom provodila u svom apartmanu, nije skidala masku i često je dezinfikovala ruke.

 

Seka Sablić
foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

"Kada je Seka snimala, vodili smo računa da što manje ljudi bude na setu u istoj prostoriji i imali smo posebnu sobu za nju kako bi bila maksimalno izolovana."

 

Danijelov partner Nikola Burovac objašnjava da je Seka, bez obzira na strah, bila veoma profesionalna.

 

"Seka je izuzetna osoba i veliki profesionalac. Strah je prirodan, a mislim da smo krajem prošle godine bili jedina produkcija koja je snimala. Bez obzira na to što nismo prekidali rad, postojala je strepnja. Stalno smo bili u grču da se neko ne razboli i nije bilo moguće opustiti se i raditi normalno. Na našu sreću, svi smo vodili računa jedni o drugima i sačuvali smo se."

 

 

 

 

 

makonda-tracker