MEĐU njima VLADA NAJJAČA HEMIJA

OVI PAROVI IMAJU NAJVEĆU ŠANSU DA OSTANU ZAUVEK ZAJEDNO: 8 astro kombinacija čijoj ljubavi NIŠTA ne može stati na PUT

0

Veza zasnovana na strasti je često u početku idealna, ali i brzo "pukne". Da bi veza bila jaka i stabilna potrebni su i drugi elemenati. Astrolozi otkrivaju koji znakovi imaju najveću šansu da osatnu zauvek zajedno.

ljubav, par, zima, januar, romantika, zagrljaj, horoskop, Ljubavni horoskop
foto: Shutterstock

Jarac i Vodolija

 

Saturn vlada ovim znakovim i čini ovu vezu neraskidivom. Strast među njima je na vrhuncu, a seks im je jako bitan.

 

Jarac je tradicionalista i poštuje pravila i granice, očekujući da i drugi to učine. Vodolija je buntovnik koji mrzi granice i uvek pokušava da ih probije. Zajedno se savršeno nadovezuju.

 

Rak i Blizanci

 

Rak je podložan promenama raspoloženja i od sreće do depresije može da pređe za nekoliko sekundi, a Blizanci su tu da im pomognu u teškim trenucima. U ovoj vezi, Blizanci će se davati više, ali i m to ne pada teško.

 

Vodolija i Škorpija

 

Ovo su dva znaka koja vole da istražuju zabranjeno voće i razgovaraju o stvarima o kojima je mnogima čak i neprijatno da razmišljaju. Lako će zaintrigirati jedno drugo, a to će dovesti do neraskidive veze pune strasti.

 

Ovan i Rak

 

Ovan voli da se bude heroj u vezi, a Raku je potrebna zaštita i spas. Ovo se posebno odnosi na parove - muškarac Ovan i žena Rak. Ona će biti ta kojoj je stalno potrebna pomoć, jer često izgleda prilično ranjivo, a on će je rado iznova osvajati i priskočiti joj u pomoć kad god treba.

 

 

makonda-tracker