sumnja, očaj, neuspesi...

ASTRO PROGNOZE NISU DOBRE: Horoskop za SVAKI ZNAK tokom PUNOG MESECA u Lavu

0

Pun Mesec se dešava 28. januara 2021. godine na 9 stepenu Lava gde pravi kvadrate sa Marsom i Uranom pa se mogu dešavati nasilna ponašanja, emotivni izlivi i slabi osećaji.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovo je prva puna lunacija ove godine, a prognoze nisu dobre. Sukobi sa ženama, majkom, osećaj razočarenja, uznemirenost i depresija.

 

Mesec će praviti i opoziciju sa Suncem i Jupiterom koji će biti na istom stepenu dok prave kvadrat sa Uranom i Marsom što ni malo nije lako jer stvara dezorijentisanost, sumnje, finansijske neuspehe, proždrljivost, očaj, neočekivane događaje, iznenadne bolesti i bes. Sada sve isplivava, pa šta ste posejali to i žanjete.

 

U ovom periodu nije dobro da se donose zaključci niti da se nešto novo započinje jer je sve ishitreno i brzopleto iz povređenosti ili besa. Mogu isplivati i neka dešavanja od prošleg mladog Meseca u Lavu koji je bio 19. 08. 2020. pa, ako imate nešto nerešeno iz tog meseca, sada se može razrešiti. Sve se svodi na želje, emocije, vezanosti i druga dešavanja koja sada pun Mesec obasjava. Najteže pada fiksnim znacima a to su Bik, Lav, Škorpija i Vodolija ili je neki od ovih znakova vama podznak, treba da budete posebno oprezni.

 

Mnoge osobe sada mogu prepoznati šta im je potrebno a čega se trebaju osloboditi. Kada je ljubav u pitanju pojačane su strasti koje se mogu iskazivati i kroz bes pa treba dobro paziti sa partnerom da ne uđete u rasprave. Pojedine osobe mogu upoznati neke opasne partnere pa se savetuje da ne ulaze u veze ako nisu proverene. U poslu se, takođe, preporučuje veliki oprez - ništa novo i neprovereno ne pokretati. Mogu se dešavati sukobi na poslu da vam je narav iritantna, čak i promene zanimanja ili neke posebne prepreke.

 

 

ŠTA MOGU OČEKIVATI POJEDINAČNI ZNACI I PODZNACI?

 

OVAN

 

Ovaj pun Mesec je u vašem petom polju, dece, ljubavi, zabave, sporta, poklona. Mogu vas preplaviti jake emocije i da osetite ljubav od dece i partnera. Sada je bitno da podržite osobe koje su vam drage i koje vam trebaju. Ako imate problem, sada vam može pomoći partner ili neko ko vam je podrška. Mnogim Ovnovima može biti dobro sa punim Mesecom.

 

BIK

 

Vama se ovaj pun Mesec dešava u vašem četvrtom polju doma i porodice pa vi tu tražite sigurnost i bezbednost. Pojedini Bikovi mogu baš sada da uđu u vezu ili brak ili se odluče za to. Zauzetima su moguća veća iskušenja jer su emocije duboke pa i potrebe da se pokrenete ili ako imate probleme da pažljivo trebate postupati. Neke probleme i frustracije sada treba da rešite uz pomoć partnera. Emotivne tenzije su jako naglašene.

 

BLIZANCI

 

Ovaj pun Mesec se dešava u vašem trećem polju komunikacije, rodbine, komšiluka, saobraćaja pa možete shvatiti da ste malo zapostavili te oblasti ili da ste zaboravili nekoga kontaktirati. Moguć je kraći put, druženje sa rodbinom ili komšilukom. Pojedini Blizanci mogu imati unutrašnji nemir pa bi bilo dobro da se pridružite nekim grupama, družite sa prijateljima dok probleme i neka nezadovoljstva možete rešiti da se posvetite više sebi i svom zdravlju ili u druženju sa okruženjem.

 

RAK

 

Kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem drugom polju finansija i materijalnih dobara. Srećnim vas može učiniti ulaganje u decu i partnera. Mnogi Rakovi sada mogu imati veće finansiske prilive. Neke osobe mogu razmišljati o kreditu ili nekoj pozajmici koji bi zadovoljili vaše finansijske ciljeve. Sada nije vreme za strahove krenite hrabro napred.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker