astro

LJUBAVNI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka prava radost na ovom polju, drugima sledi napet period (do 5. januara)

0

Nedeljni ljubavni horoskop do 5. januara 2021. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

STRELAC

 

Ljubav: Ove sedmice vaš vladar miruje, a i kuća partnerstva i ljubavi su dobro postavljene. Možete očekivati miran i lep period tokom nedelje. Savet je ukoliko ste u vezi da je malo osvežite nekim izletom ili odlaskom na neko romantično mesto.

 

JARAC

 

Ljubav: Pun Mesec ove srede direktno aktivira vas i vašu kuću partnerstva. Došlo je vreme odluka, definisanja i spoznaja, jer pun Mesec uvek donosi maksimalno osvetljenje tame, nejasnih misli, emocija ili stanja. Pa i vi, kao i vaš partner ako ste u vezi, morate definisati kojem pravcem dalje. Ukoliko ste slobodni, vreme pred vama je dobro za osvešćenje svojih potreba i želja oko novog partnera kojeg želite da pustite u život.

 

 

VODOLIJA

 

Ljubav: Od prvog dana nedelje, kreću lepa dešavanja. Moguće je i da probudi zaljubljenost, sreća i radost kad ste sa nekim. Takodje, ukoliko ste u dužoj vezi stoje vam lepi i romantični dani. Skladni ste sa voljenom osobom i to vam daje snagu i osećaj spokoja.


RIBE

 

Ljubav: Vaš vladar ove sedmice pravi napet aspekt sa planetom ljubavi. To može da znači da ste nezadovoljni, preterano osetljivi ali i da vi nešto krijete. Tačnije, krijete svoja iskrena osećanja, pa ako ste duže vreme u vezi sa nekim, onda vam je postalo dosadno i nešto bi da menjate, a ako ste slobodni, nezadovoljni ste svojim statusom. Iz kože se ne može pobeći, ali može u maštu i snove. Ipak, Pun Mesec koji pada u sredu, aktivira u pozitivnom smislu vašu kuću ljubavi, tako da je ovo samo prolazna faza u vašem odnosu.

makonda-tracker