nekima presudna SEDMICA

PRED NEKIMA SU OGROMNE PROMENE: Evo kako zvezde deluju na ŽENE u prelaznoj nedelji između septembra i oktobra

0

Pogledajte astrološke prognoze za dame za ovaj period

foto: Profimedia

Žena Strelac


Ovaj će nedelja biti uspešna kada se radi o području posla i novca. Dosadašnji napori konačno će početi da donose dugo očekivane rezultate. Planeti obećavaju da će poslati snažan vrtlog prilika koje će vam pomoći da prođete kroz prepreke, poteškoće, spletke i dođete do prethodno nedostižnih ciljeva.

Predstavnike znaka očekuju uspešna poznanstva, obećavajuće ponude, profitabilne ponude, bonusi. Ovo će biti sjajno vreme za ambicioznost, jačanje društvenog statusa, proširivanje autoriteta i, eventualno, nadopunjavanje bankovnog računa.

 

Žena Jarac


Nedelja može doneti nepredvidive reakcije, negativne emocije i neprijate posledice. Prema astrolozima, žene Jarci mogu pokrenuti pobunu. U pitanju je stres koji će izazvati prelazno razdoblje.

 

Prvi način samoodbrane je sposobnost upravljanja osećanjima i postavljanja granica. Ako su emocije previsoke, vredi uzeti pauzu i duboko disati. Astrolozi savetuju da češće budete na svežem vazduhu, više meditirate, gledate u nebo. Drugi način za postizanje ravnoteže je sređivanje stvari: uredite kuću, kupite lepe stvari.

 

 

Žena Vodolija


U oktobru će Vodolijama dosta stvari će ići od ruke. Zvezde će doneti smirenost, istrajnost, naporan rad, koji će se sredinom oktobra pretvoriti u kišu novca. Ova nedelja obećava povoljnosti i pri rešavanju bilo kojih drugih važnih pitanja: sreća će uvek biti negde u blizini.

 

Istina, postoje i opasnosti: žene Vodolije koje nisu prekinule energetske veze može stići prošlost. Nostalgija za prošlom ljubavlju može biti početak nove veze.


Žena Ribe


Energije planeta viće aktivne ove nedelje pa Ribe ne bi smele da propuste priliku koje poprimaju specifičan oblik od 28.09. do 4.10. Astrolozi savetuju da deluju novim metodama i vode se hrabrim mislima – kreativni projekti i romantična sfera doneće puno radosti.

 

Parovima je bolje da odlože raspravu o zajedničkim ciljevima. Ne prilagođavajte se previše tuđim pravilima. Najtačnija procena je vaš vlastiti osećaj zadovoljstva i radosti zbog procesa. Ako to nije slučaj, vredi preispitati prioritete.

 

 

makonda-tracker