nekima presudna SEDMICA

PRED NEKIMA SU OGROMNE PROMENE: Evo kako zvezde deluju na ŽENE u prelaznoj nedelji između septembra i oktobra

0

Pogledajte astrološke prognoze za dame za ovaj period

foto: profimedia

Žena Lav


Ove nedelja dobro je poduzeti stvari i projekte koji se mogu završiti pre nedelje. Od dugoročnih procesa, treniranje, usavršavanja, osposobljavanje talenata i savladavanje novim veštinama biće uspešno. Da bi stvari išle dobro, ženama Lavovima je važno zadržati svoju čvrstinu i programirati se za uspeh.

U poslu ne zanemarujte tuđe postupke: možete suditi samo prema delima, a ne prema rečima. Ali u bliskim odnosima među partnerima postojaće snažan osećaj zajedništva. U tom razdoblju možete bezuslovno verovati rečima voljene osobe.

 

Žena Devica


Devica započinje niz promena, a svaka promena, čak i nabolje, izazivaju stres. Astrolozi savetuju da ne žurite sa obećanjima i odlukama: vredi pustiti da se okolnosti otkriju. Ako je moguće, usporite i osvrnite se oko sebe: postoji opasnost da postanete žrtva prevare.

 

Svaki put kad napuštaju kuću, Device bi trebalo da se okrenu intuiciji. Ona je ta koja će ih u pravo vreme podstaći da napuste putovanje ili da se ne upliću u sumnjivu avanturu. Najbolje da se sada usresredite na porodicu: bliski ljudi pomoći će vam da razumete vrtlog različitih prilika i događaja ove nedelje.

 

 

Žena Vaga


Morate biti realni u poslu, ali ovaj pristup ove nedelje može ozbiljno usporiti kreativnost. Ne brinite se zbog svakodnevnih problema. Ako ponestane nadahnuća, astrolozi vam savetuju da zastanete i date sebi vremena da samo sanjate. Dolazi vreme tišine, pasivnosti i promišljanja.

 

Pametnije je trenutne, goruće poslove odložite za drugu polovinu nedelje i prvo da se posvetiti ličnim potrebama i da se brinete o svojoj dobrobiti.


Žena Škorpija


Sreća će biti na strani onih Škorpija koje će, pod promenljivim okolnostima, moći da ostanu verne svojim načelima i odlukama. Ideali nisu samo lepa reč, već garancija uspeha i postizanja ciljeva. Oni su ti koji nadahnjuju, doprinose manifestaciji ličnosti, daju snagu i pomažu u promeni života na bolje.

 

Ova nedelja je povoljana za društveni život, pregovore, komunikaciju, nova poznanstva. Žene Škorpije, sigurne u sebe i svoje reči, moći će uveriti i voditi druge oko sebe. Ali bliski ljudi, kao i aromaterapija, vežbanje disanja, joga, pomoći će da predahnete od posla i briga.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker