prognoza za svaki horoskopski znak

SJAJNE VESTI ZA LJUBAV I FINANSIJE: Direktni Jupiter u znaku Jarca nosi MNOŠTVO novih prilika (od 12. septembra)

0

Obilje na poslu, obilje u ljubavi ― evo šta svaki znak Zodijaka očekuje dok je direktni Jupiter u Jarcu!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Vaga

 

Vreme je da otpustite negativne misli usled situacija iz prošlosti. Dopustite da prošlost iščezne, da se rane zacele. Oprostite ljudima koji su vas povredili, to je savršen način da ostvarite unutrašnji mir. Odbacite emotivne blokade i polako razvijajte optimizam.

 

Škorpija

 

Jupiter u Jarcu vam pomaže da iskoristite svoj intelekt. Prijavite se za neki novi kurs, pokušjte sa drugima da delite svoja znanja i iskoristite sposobnosti za koje nikad niste mislili da vam mogu doneti dobit.

 

Strelac

 

Jupiter u direktnom hodu je vaša srećna zvezda kada je novac u pitanju. Imate sjajnu inspiraciju, naročito ste motivisani kada je posao u pitaju. Fokusirajte se na ljude koji vam žele dobro i koji vam mogu pomoći da svoje ideje pretvorite u dela.

 

Jarac

 

Jupiter u direktnom hodu podstiče vas da energetski iscelite ljude oko sebe, da im pomognete i pokažete dobar put. Pomažući drugima, uspevate da pročistite svoju karmu.

 

Vodolija

 

Ne živite za prošlost, ni za budućnost, već samo za prilike koje vam donosi sadašnji trenutak. Budite zahvalni za sve lepote koje vam život donosi, a iz svakog izazova naučite nešto novo i sjajno.

 

Ribe

 

Ovo je idealna prilika da kreirate svoje ciljeve. Šta je to što najviše želite u svom životu? Sada je savršen trenutak da pronađete svoju životnu svrhu i misiju i postavite temelje za njeno ostvarenje.

 

 

 

makonda-tracker