astro uverenja

PREMA HOROSKOPSKIM KARAKTERISTIKAMA OVO SU NAJGORI MUŽEVI: Sebi su na prvom mestu, ne pokazuju naklonost i pažnju.

0

Na vreme misliti sa kim stupate u vezu.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Postoje horoskopski znaci čiji je karakter takav da se apsolutno ne trude oko drugih osoba.

 

Okrenuti su samo sebi i sami sebi su dovoljni. Ovo su znaci koji se skoro nikad ne trude u vezama ili braku.

 

Ovan

 

Viđa vas samo kad njemu odgovara. Sve dok vi odaberete mesto, izvršite rezervacije i to ne ometa njegove planove, on će provoditi vreme s vama. Ako nešto (ili neko) bolji naiđe, vrlo lako nestane vam iz života kao da ga tu nije nikad ni bilo. Sebi je najvažniji i sebe uvek stavlja na prvo mesto.

 

foto: Profimedia

Bik

 

Ako ga pozovete na događaj poput predstave, koncerta ili plesa, on će ići, ali će se sve vreme žaliti na to. Posle se ponaša kao da vam je učinio uslugu i koristi to da vas natera da radite stvari koje on želi. Često svojim ponašanjem dovede partnerku do toga da se zapita bi li se bolje provela u društvu prijatelja ili čak sama.

 

Lav

 

Nikad prvi neće reći "volim te" i nikada neće započeti bilo kakav ljubavni razgovor ili pokazati naklonost. Ne želi da izgledati loše pa će odgovoriti kad mu kažete da ga volite, ali njegova ljubav nije nešto što zapravo duboko oseća. Ako vi nikada ne spomenete reč "ljubav", neće je spomenuti ni on. Čini se da je propustio lekciju o davanju i uzimanju kad je intimnost u pitanju jer uopšte ne uzima u obzir vaše potrebe.

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker