icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

prognoze

MESEČEVI ČVOROVI SE AKTIVIRAJU: Novi astro ciklus nam otvara VRATA SUDBINE I KARME (do 28. januara)

Podeli:

Od 19. avgusta 2020. godine ušli smo u novi astro ciklus, ciklus koji će trajati sve do 28. januara 2021. godine.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovo je period u kojem ćemo okrenuti neke nove stranice u našim životima i krenuti nekim novim putevima. Ovo će biti izuzetno snažan period, a neke sudbinski zapisane događaje nikako nećemo moći da izbegnemo.

 

U narednom periodu će se aktivirati Mesečevi čvorovi, a astrolozi objašnjavaju šta to zapravo znači i kako će uticati na naše živote.

 

Mesec, Merkur i Sunce su bili u konjunkciji i tako udruženi bili su okidač za aktivaciju Mesečevih čvorova.

 

Neki čvorove zovu i vratima sudbine, a drugi za njih kažu da su vrata karme.

Mesečevi čvorovi predstavljaju imaginarne tačke u astrologiji i našim horoskopima, tačke kojima se odvija putovanje duše kroz ovaj život, od prošlosti ka budućnosti uz sudbinske događaje.

 

 

Od avgusta ove godine, Čvorovi se nalaze na osi Blizanac - Strelac.

 

Poslednji put Čvorovi su bili na istim pozicijama u periodu od 13.10.2001. do 14.04.2003. godine, pa probajte da se setite koje teme su vam tada u životu bile aktualne jer možda je sada došlo vreme za reviziju istih.

Okrećemo neke nove stranice u našim životima i krećemo nekim novim putevima. Ovaj period će imati veći uticaj na podznake, nego na sam znak.

 

Evo kako će ovaj period uticati na svaki ponaosob:

 

Ovan

Osobama sa podznakom u Ovnu ovaj period se se odvija u 6. kući, kući posla, zdravlja, kućnih ljubimaca i svakodnevnih aktivnosti. Možete očekivati promenu posla, kao i mogućnost promene svakodnevice.

 

Bik

Bikovima ovaj period donosi promene vezane za ljubav, zadovoljstvo i decu. Predstojeći period donosi slobodnima mogućnost novih ljubavi. Zauzeti bi mogli da vezu podignu na viši nivo.

 

 

Blizanci

Osobe sa podznakom u Blizancima mogu očekivati vrlo povoljne promene i novosti u periodu koji dolazi. Očekujte puno druženja, kretanja i iznenadnih lepih susreta. Takođe, možete očekivati promene vezane za dom, porodicu, postoji mogućnost promene mesta prebivanja.

 

Rak

Osobe u čijem podznaku se nalazi Rak će najviše osetiti promene u ovom periodu. Očekujte vrlo dinamičan period pun druženja i promena na polju ljubavi.

 

Lav

Možda ćete osetiti da ste stigli do trenutka kada vam je promena preko potrebna. Poželećete da se pomerite sa mesta na kome se sada nalazite, promenite izgled, stil oblačenja i imidž uopšteno. Period pred vama vam donosi veću količinu novca.

 

Nastavak na sledećoj strani.

Inicijalizacija u toku...