astrologija

HAOTIČNO LETO NOSI I POVOLJNE PRILIKE: Astro prognoza za ciklus MLADOG MESECA U RAKU (od 20. jula)

0

Astro prognoza za ciklus mladog Meseca u znaku Raka - od 20. jula 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Lav

 

Mogli biste osećati da vam treba pauza od svega. Usredsredite se na odmaranje i opuštanje i preduzmite korake potrebne da toga bude dovoljno i u budućnosti. Budite prvi na svojoj listi prioriteta.

 

Devica

 

Mladi Mesec usmerava vam fokus na prijatelje i vaš društveni krug. Postavite namere za preobražanje svog društvenog života, bilo da to znači prekid veza sa nekim, bilo uspostavljanje veza sa novim ljudima, potencijalnim prijateljima.

 

Vaga

 

Vašu punu pažnju ima karijera: ovo je savršeno vreme da napravite spisak želja vezanih uz nju te ga pošaljete svemiru. Doterajte svoj životopis i počnite povlačiti poteze.

 

 

Škorpija

 

Na umu su vam putovanje i edukacija. Sastavite spisak svih mesta koja želite posetiti i svih knjiga koje želite pročitati. Potom "rešavajte" jednu po jednu stavku.

 

Strelac

 

Usredsredite ste na finansije, naročito kada je reč o isplati bilo kakvog duga. Neka su vam namere vezane uz pravilno budžetiranje kako biste mogli uštedeti novac za investiciju iz svojih snova koju čekate.

 

Jarac

 

Julski vam mlad Mesec svu energiju usmerava na romantičnog ili poslovnog partnera. Afirmacijama osigurajte zdrave i uravnotežene veze u svom životu.

 

Vodolija

 

U vreme ovog mladog Meseca mogli biste biti vrlo zaposleni, zato pazite da vas posao ne preplavi. Odredite namere vezane uz navike koje će vas učiniti produktivnijim i delotvornijim.

 

Ribe

 

Vama će mlad Mesec u Raku naglasiti romansu, kreativnost, zabavu i decu. Stvorite namere za širenje svoje kreativnosti i unošenje više radosti u svoj život.

 

 

makonda-tracker