icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

astrologija

HAOTIČNO LETO NOSI I POVOLJNE PRILIKE: Astro prognoza za ciklus MLADOG MESECA U RAKU (od 20. jula)

Astro prognoza za ciklus mladog Meseca u znaku Raka - od 20. jula 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Julski mlad Mesec u Raku (20. jula) drugi je zaredom u tom vodenom znaku, naglašavajući stvari kojima on vlada: porodica, dom i sigurnost. Moguće je da ste spremni za promene na tim područjima kao što su selidba, zasnivanje porodice, spremnost da oprostite voljenoj osobi... I zaista, sada je moguća značajna promena!

 

Ovaj mlad Mesec prati opozicija sa Saturnom, koja daje znatnu dozu ozbiljnosti bilo čemu što sad počnete. Ovo nije vreme za igranje – bilo koje namere šta ih sad postavite imaju težinu: morate pažljivo razmisliti koje seme sad sejete i razmotriti moguće posledice i uticaj na vaš život pre nego što svoje želje uputite svemiru.

 

Mesec u Raku je senzibilan, osećaji su sada toliko intenzivirani da su svi deset puta osetljiviji nego inače. Zato trebate biti nezahtevni i prema drugima i prema sebi. Ako na površinu isplivaju osećanja, što je vrlo verovatno, pustite ih da teku te ih otpustite. Takođe drugima dopustite da iskažete svoja osećanja, koliko god vam to možda bilo nelagodno.

 

 

Ovaj mlad Mesec pred nas stavlja izazov da cenimo strukture koje nam daju podršku i procenimo koje okvire treba menjati. No budite strpljivi – za sada je dovoljno da to osvestite; planiranje je bolje nego impulsivno delovanje. Neka to bude jednostavno, praktično i vrlo promišljeno jer gradite temelje za ekspanziju kasnije tokom ove godine, ali i sledeće.

 

Stabilnost i disciplinu potražite u sebi te u temelje ugradite svoju unutrašnju snagu, stabilnost, mudrost i istinu, sa dodatkom inspiracije, nade, entuzijazma i šire vizije – i idućih nekoliko meseci videćete kako se stvari manifestuju sa lakoćom.

 

Ovaj mlad Mesec iskoristite za revidiranje i resetovanje svojih okvira, jačanje svojih unutrašnjih izvora podrške i postavljanje dugoročnih ciljeva za smer u kojem želite da se događaju manifestacije u vašem životu. U planiranju budite inspirisani – šta sad možete otpustiti kako biste napravili mesta da se to dogodi?

 

 

Ponavljamo, još nije vreme za punu akciju, ali mlad Mesec osvetljava gde imate potencijal za delovanje i promenu u svom životu. Smisao je da najpre shvatite sve što možete učiniti, a potom izaberete šta tačno želite učiniti.

Julski mlad Mesec u Raku sledi inicijative što su počele tokom solarne pomračenja i mlad Mesec 21. juna, takođe u tom znaku doma, porodice i njegovanja, te daje priliku za ponovno uspostavljanje prekinutih veza i osvežavanje svoga gnezda. On vam daje i nov pogled na situaciju koja je u vreme junskog mladog Meseca bila nejasna ili frustrirajuća.

 

Mlad Mesec je najtiši, najmanje zahtevan deo lunarnog ciklusa, povoljan za razmišljanje, obnavljanje i planiranje neposredne budućnosti. U Raku je kod kuće, a kako je taj znak povezan s domom, porodicom i ličnom negom, pravo je vreme za mirno veče u okrilju svog doma (Mesečeva mena počinje u 19.30 sati) kao oazom usred prilično haotičnog leta.

 

Ovan

 

Fokus vam je na domu – odredite nameru i zavetujte se da ćete napokon provesti promene koje odlažete u svojoj kući. Biće vredne truda.

 

Bik

 

Ključ je komunikacija – usredsredite se na namere vezane uz poboljšavanje načina na koji komunicirate i delite informacije sa ljudima koje volite.

 

Blizanci

 

Ovaj mlad Mesec skreće vam pažnju na finansije. Usredsredute se na afirmacije koje se odnose na raspodelu novca, više vrednovanje sebe te vaša uverenja o novcu. Isplatiće vam se (doslovno!) dugoročno.

 

Rak

 

Mlad Mesec u vašem znaku obasjava to kako se predstavljate svetu. Afirmacijama jačajte svoje samopouzdanje. Sjajni ste!

 

 

Nastavak na sledećoj strani.