astro

MRAČNA ENERGIJA RETROGRADNOG MERKURA KREĆE 18. JUNA! Ovih 5 znakova moraju biti na POSEBNOM oprezu!

0

Evo kojih 5 znakova očekuje najveća mračna energija retrogradnog Merkura od 18. juna 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Devica

 

Retrogradni Merkur vam donosi veliko opterećenje i osećaj kao da gubite kontrolu. Moguće je da će osoba kojoj verujete početi da pokazuje svoje pravo lice. Ne budite razočarani ako se jedan odnos sada završi zauvek - smatrajte da vas je retrogradni Merkur spasao od nove tuge i nevolje.

 

Škorpija

 

Ispunjavaju vas negativne misli, a naročito vam ne prija talas pomešanih emocija koje ne možete da prikrijete. Škorpije su uvek misteriozne i tajanstvene, ali sada neće uspeti da prikriju osećanja. Dopustite im da izađu iz vas, ne porikujte ih. Neka se izliju iz vaše duše poput vodopada i neka ih zauvek vreme odnese. Ubrzo ćete se osećati oslobođeno.

 

Jarac

 

Realnost ne ispunjava vaša očekivanja i zato ne želite da vidite svoje probleme, nesporazume i greške. Nosite "naočare" zablude i ušuškane laži. Retrogradni Merkur će vas podstaći da zaista sagledate istinu u oči i suočite se sa svim neprijatnim iskušenjima koje vam život trenutno servira. Ne brinite, izaćićećete iz ove bitke kao pobednik.

Retrogradni merkur u znaku Raka imaće najveći uticaj na vaše emocije i način na koji ih izražavate. Ne putavajte ih, pustite da slobodno izađu iz vaše duše.

 

 

makonda-tracker