astro

MRAČNA ENERGIJA RETROGRADNOG MERKURA KREĆE 18. JUNA! Ovih 5 znakova moraju biti na POSEBNOM oprezu!

0

Evo kojih 5 znakova očekuje najveća mračna energija retrogradnog Merkura od 18. juna 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jun je zaista čudesan i poseban mesec u 2020. godini zbog pojave dva pomračenja i nekoliko retrogradnih planeta kojima se od 18. juna pridružuje i retrogradni Merkur u znaku Raka - aspekt koji mnogima pomera tlo pod nogama, piše Lovesensa.

 

Junski retrogradni Merkur neće biti drugačiji od predhodnih svojih retrogradnih faza. Moguće je odlaganje, pogrešne informacije, gubitak stvari, suočavanje sa lažima i teškom istinom, zatvaranje duše...

Ta stara i dobro poznata merkurovska energija na isti način nas pogađa i u junu 2020. godine...

 

 

Mnogi znakovi Zodijaka osećaće zbunjenost i napetost u vazduhu, ali na sledećih 5 horoskopskih znakova retrogradni Merkur imaće najveći uticaj!

 

Ovan

 

Dragi Ovnovi, uskoro ćete osetiti neobične vibracije retrogradnog Merkura na svojoj koži. U prethodnih nekolijko meseci živeli ste "na ivici". Sve što ste poželeli, odmah ste sproveli u delo. Odluke su donošene brzo, a i brzo su se pokazale kao pogrešne. Sada je trenutak da usporite. Sledi periodu suočavanja sa posledicama i naplata starih dugova. Suočite se sa promenama, a nakon toga ćete pronaći mir.

 

Rak

 

Retrogradni Merkur kao da je jedva čekao da pristupi vašem nežnom znaku Zodijaka. Moguće je da ćete se osećati uznemireno, nervozno. Očekuje vas poplava osećaja koje nija teko lako ispoljiti. Suočavate se sa raznim tajnama i stičete nove lekcije. Umesto da kanališete energiju na negativnost, usmerite je ka optimizmu i duhovnom rastu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker