astro prognoza

RETROGRADNI HOD SATURNA: Naučićemo važne lekcije, čuvajte se mešanja PROŠLOSTI sa sadašnjošću (do 29. septembra)

0

Horoskop za retrogradni Saturn u znaku Vodolije i Jarca - do 29. septembra 2020. godine!

foto: Shutterstock

Ovo je sjajno vreme da testirate sebe i proverite da li ste spremni da preuzmete dodatnu odgovornost. Lekcije koje možete naučiti biće dugoročno veoma korisne.

 

Sa druge strane, emocije poput tuge ili stidljivosti mogu izmaći kontroli. U ovom slučaju, iskoristite priliku da prepoznate problem i priznate svoje greške. Stvari mogu postati opterećujuće, pa može biti teže izaći iz melanholičnog raspoloženja ili usamljenosti. Trebali bismo da se suočimo sa škakljivim pitanjima i da budemo spremni za sledeću životnu fazu.

 

Fokus i motivacija tokom retrogradnog Saturna dovode do produktivnosti, dostignuća i reputacije. Vodolija vlada grupama, društvom i pravdom, jednakošću i humanitarnim delima. Bićete pravični i kritikovaćete one koji se penju isključivo u pravcu profita, pohlepe i sebičnosti.

 

Moguće je vraćanje raznih sećanja na mupke figure vaše porodice. U ovom periodu će naročito biti značajan vaš odnos koji ste u detinsjtvu imali sa ocem. Generalno, retrogradni Saturn naglašava mušku energiju.

 

 

Kada retrogradni Saturn pređe u znak Jarca 1. jula, dolazi najvažnije vreme za dugoročno rešavanje trenutnih društvenih problema. Fokus će biti na ekonomskoj situaciji. To može biti uzbudljiv period nove svesti o tome kako se nosimo sa ograničenjima i gde nas granice i okvir ometaju više nego što nas motivišu.

 

Retrogradni Saturn u Jarcu zahteva donošenje važnih odluka, naročito na polju partnerstva. Ovo je period u kojem treba da odlučite sa kojim ljudima želite da se povežete, kako ćete delovati na raznim poljima i kako da iskoristite svoj potencijal.

 

Duša je u ovom periodu malo ranjivca, a osetljivost pojačana. Zato se čuvajte laskanja i nežnih i lepih reči. Budite oprezni da ne upadnete u rizičnu ljubavnu zabludu.

 

Na poslu ćete steći ili povratiti svoj autoritet, a to će se dogoditi kroz ubiranje plodova napornog rada.

Najbolje odluke donećete ako u potpunosti slušate sebe - svoj um, srce i intuiciju. Pronašite balans svojih unutrašnjih želja i delujte.

 

 

makonda-tracker