astro prognoza

RETROGRADNI HOD SATURNA: Naučićemo važne lekcije, čuvajte se mešanja PROŠLOSTI sa sadašnjošću (do 29. septembra)

0

Horoskop za retrogradni Saturn u znaku Vodolije i Jarca - do 29. septembra 2020. godine!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pred nama je nekoliko meseci Saturnovog retrogradnog hoda, što može prouzrokovati promene i manje turbulencija u našem životu.

 

U početku, retrogradni Saturn biće u znaku Vodolije, a od 1. jula premešta se u znak Jarca. Na toj poziciji biće do 29. septembra, kada će ponovo početi da se kreće direktno, ali još uvek će biti u znaku Jarca.

 

Saturn se kreće retrogradno obično jednom godišnje i njegova retrogradna faza traje oko četiri meseca. Dok retrogradni pokreti drugih planeta kao što su Merkur i Neptun donose više stresa i mračne energije, Saturnove granice i uticaji mogu se zaista poboljšati tokom retrogradnog kretanja.

 

 

Saturn nas podseća na stare lekcije i proverava stvarnost i autentičnost, mešajući prošlost sa sadašnjosti i budućnosti. Međutim, ne očekujte samo "negativne lekcije" tokom ovog perioda. Ako se potrudite, dobićete i vredne darove!

 

Saturn je majstor u postavljanju granica, ograničenja, odgovornosti, discipline i autoriteta. Tokom retrogradnog tranzita, lakše ćete razumeti situacije koje uključuju pritisak i osećaj tereta, straha ili frustracije. Ovo je idealno vreme da razumete da je za dobre rezultate potrebno vreme.

 

Retrogradni Saturn donosi vreme kada se prošlost, sadašnjost i budućnost stapaju u jedno. Ako ste imali većih problema u prošlosti, Saturn će vas gotovo sigurno pozvati da prihvatite sve lekcije koje ste dobili. Ako ste u prošlosti bili veoma marljivi i uspešni, Saturn će vas nagraditi za vaša dobra dela. Tokom ovog tranzita karma će marljivo prati i kontroliše vaš način ponašanja i odgovornosti u prošlosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker