astro

POKREĆU SE NOVE MAŠTARIJE, TRENUTAK JE ZA ISPUNJENJE SNOVA: Mlad Mesec u Ribama nosi početkom marta posebnu energiju

0

Mlad Mesec, bez obzira šta ste u horoskopu i kakav vam je raspored u natalnoj karti, pokreće nove momente u našem životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada smo razjasnili trenutak zbunjenosti, maštovitosti onda je lakše prihvatiti da upravo iz svih ovih momenata se rađa kreativnost. Onda kada se kod nas desi osećanje razočarenja tada možemo pokrenuti čarobne i kreativne momente u životu. Pratite o čemu maštate, šta želite jer sada je moguće pokrenuti energiju koja će uticati na stizanje do cilja.

 

Jupiter koji se nalazi u Jarcu vlada Mladim Mesecom u Ribama. Prva stvar koja nam je potrebna jeste određen plan ostvarenja svega što smo zamislili. Nije dovoljno da samo izgovorimo, kažemo ili napišemo šta želimo. Ovog puta neophodno je da smislimo konkretne korake koji ostvaruju plan. Nije ovo uopšte loše jer od brdo misli i zbunjenosti lako ćemo napraviti strukturu i selekciju šta nam je važno, a šta nam ne treba.

 

Ne može niko umesto vas da pokrene proces, niko osim vas ne može da razume šta se to u vama budi. Rešenje ne stiže ukoliko samo ležimo i čekamo. U ovom trenutku znak Riba je povezan sa Jarcem što objašnjava da bez rada nema ni rezultata. Formirajte male korake, koji za vas u ovom trenutku nisu opterećujući.

 

Zvezdano nebo podržava svakog od nas, bez obzira šta smo u horoskopu, da sada ispričamo novu priču i da stavimo tačku na stare šablone. Na vama je samo da prepoznate kojim putem želi vaša duša da ide.

 

 

makonda-tracker