astro

POKREĆU SE NOVE MAŠTARIJE, TRENUTAK JE ZA ISPUNJENJE SNOVA: Mlad Mesec u Ribama nosi početkom marta posebnu energiju

0

Mlad Mesec, bez obzira šta ste u horoskopu i kakav vam je raspored u natalnoj karti, pokreće nove momente u našem životu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Mlad Mesec u Ribama kod svakog horoskopskog znaka pokrenuće nove maštarije. Trenutak je za nove snove i želje. Ukoliko verujete u čuda vreme je da kreirate baš onu priču koju želite da živite. Nije potrebno želeti megalomanske želje, fokus treba staviti na osećanja, na ono kako želimo da se osećamo. Zaboravimo da u svakom cilju kojem težimo, razmislimo koja je emocija kojoj težimo. Razmislite kada kupite nešto sebi, sreća traje kratko. U vašem srcu su svi odgovori.

 

Između zbunjenosti i kreativnosti tanka je dlaka, zato saznajte kako da razumete upletenost misli i kako da probudite kreativnost kod sebe.

 

Kraj februara i početak marta su uvek zaduženi za znak Riba. Tada Sunce prelazi u ovaj znak. U nedelju pored Sunca i Meseca u znaku Riba nalaze se Merkur i Neptun. Misli, razgovori i osećanja su u znaku gde je mnoštvo želja, mašte, snova i zbunjenosti. Može se lako desiti da se nađemo u začaranom krugu naših misli. Trenutno smo posvećeni potrebama duše. Treba izbegavati šablone i pokušati da shvatimo zašto nam se to dešava. Spoznati sebe je ključ.

 

 

Ribe su zadužene za nesvesno, tako da sada kroz snove možete upoznati sebe. Možete zapisivati sve što sanjate, pišite o svemu što mislite i analizirajte ono što zapišete. Upoznajte sebe na drugačiji način. Iznenadićete se ukoliko uključite svesnost u ovaj proces. Trenutno jeste izazov biti prisutan jer um luta toliko daleko, da ne primetimo kada smo utonuli u more spoznaja. Pokrenuti proces može biti bolan, jer susret sa sobom nije jednostavan. Često od sebe bežimo i ne možemo prihvatiti svoju istinu. Zato bez osuđivanja, ali i preteranih očekivanja. Nežno prema sebi i bilo kojoj spoznaji koja se javi u ovom trenutku...

 

Mlad Mesec, bez obzira šta ste u horoskopu i kakav vam je raspored u natalnoj karti, pokreće nove momente u našem životu.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker