astro

HOROSKOP ZA OVU NEDELJU: Proverite kakvi IZAZOVI očekuju vaš znak do 2. MARTA!

0

Pojedini horoskopski znaci imaće odličnu nedelju na planu ljubavi.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

OVAN

 

LJUBAV:

Porodični izazovi dobrim delom će zaokupljati vašu pažnju u privatnom životu. Oni u vezama balansiraće između partnera i porodice iz koje potiču s tim da će im odnos sa voljenom osobom škripeti.

KARIJERA:

Ova nedelja za neke od vas može doneti dosta borbe u poslu i karijeri. Neće biti ni lako ni glatko. Cele sedmice čekaćete da se situacija razbistri, a kad vam se učini da je sve jasno, uvidećete da nailaze nova pitanja. I tako stalno.

ZDRAVLJE&SAVET: Budite strpljivi i skromniji.

 

BIK

 

LJUBAV:

Većina vašeg privatnog života biće usmerena na sasvim obične aktivnosti kroz koje ćete uživati i nečiju naklonost.

Bez velike pompe znaćete ceniti sitnice, a voljena osoba će vam uzvraćati jednakom merom. Sasvim jednostavno i dobro.

KARIJERA:

Cela nedelja biće usmerena na rešavanje jednog važnog finansijskog pitanja. Otvoriće se teme ulaganja, raspoređivanja sredstava ili sufinansiranja. Ali ovoga puta, od toga će zavisiti mnogo toga. Budite realni i profesionalni.

ZDRAVLJE&SAVET: Više se krećite.

 

BLIZANCI

 

LJUBAV:

Zajedno sa voljenom osobom prolazićete zanimljiva iskustva u kojima će obe strane otkrivati nešto novo. Shvatićete ne samo da se volite, nego i da delite mnogo toga zajedničkog.

Samci će takođe biti otvoreni za nova iskustva.

KARIJERA:

Nalazite se u periodu kada će neke stvari trebati definitivno privesti kraju. Baš ova nedelja karakteristična je po tome. Završićete neke priče i okrenuti novi list. Kod nekih će to biti malo radikalnije. Ne žurite, nego prvo odvažite.

ZDRAVLJE&SAVET: Osetljivost na stres. Opuštajte se.

 

RAK

 

LJUBAV:

Gde god da idete primetićete da su mnoge oči uprte u vas. Bićete zanimljivi i privlačni drugima, pa su ovo dani kad lako možete naći društvo. Ako ste još sami, ne sedite kod kuće.

Oni u vezama biće srećni i ispunjeni, a njihov ljubavni život bogat.

KARIJERA:

Moguće je da će vam se neke stvari na poslu učiniti težim nego što one zapravo realno jesu. Stalno ćete imati osećaj da gubite tlo pod nogama ili da sve zavisi od drugih, a baš ništa od vas. To je samo privremeno i nekako prolazno.

ZDRAVLJE&SAVET: Osigurajte sebi dovoljno sna i odmora.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker