astro

DOBRO ZAPAMTITE 17. FEBRUAR: Stiže nam PRVI RETROGRADNI Merkur za ovu godinu i donosi nam RAZNE RIZIKE!

0

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, a sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započeće 10. marta.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Mekur je 3. februara prešao u znak Riba, što znači da mui je oduzeta racionalna strana, domišljatost i logična priroda, piše Lovesensa. Sa Merkurom počele su da vladaju moćne EMOCIJE!

 

Povećava se rizik od velikih grešaka, nesporazuma, konfuzije... Ovaj aspekt uvodi nas u sve mašte, nadahnuća, umetnosti. Miluje našu dušu i čini da zalutamo u prostoru vanvremenskih emocija, ali pazite da se potpuno ne izgubite u magičnom lavirintu osećanja.

 

Merkurovo putovanje kroz znak Riba dugo će trajati, od 3. februara do 11. aprila 2020. godine, sredinom 17. februara Merkur će postati retrogradan, a direktan hod započeće 10. marta.

 

 

Kako smo tokom retrogradnog Merkura u Ribama sve skloniji greškama, ne savetuje se veća kupovina, potpisivanje ugovora, kupovina prevoznih sredstava i komunikacija.

 

Retrogradna vatrena energija podstiče nas da razmislimo o stvarima koje su nam se dogodile u prethodnih par meseci. Imali ste napet i intezivan period, a sada je vreme da pronađete unutrašnji mir i uspostavite balans. Ostavite prošlost iza sebe kako biste mogli da se izborite sa izazovima koje donosi retrogradni Merkur.

 

foto: Shutterstock

Saznajte šta vaš znak Zodijaka očekuje tokom retrogradnog Merkura u znaku Riba!

 

OVAN

 

Očekuje vas vrlo naporan period i često ćete biti ljuti i napeti. Stalno ste pod pritiskom i niste sigurni ni u jednu odluku koju donesete. Retrogradni Merkur vas upozorova da obratite pažnju na svoje snove, jer će vam oni dati zanimljive i vredne smernice. Preporučuje se da tokom ovog perioda počnete da šetate, posvetite se meditaciji i aktivnostima koje vas opuštaju. Boravite više vremena na reci ili jezeru, jer voda ima čudesnu moć umirnja.

 

BIK

 

Ovaj retrogradni Merkur vašem znaku donosi pojačanu energiju. Baš zbog toga bićete glavni oslonac za svoje prijatelje u ovim mračnim danima. Važno je da razmislite kuda ide vaš put, šta je vaša životna vizikja i u kojem smeru želite da se vaš život odvija. Odbacite sve što vam više nije važno i dopustite sebi da sanjarite. Vizualizujte sve svoje želje i dozvolite da vam se približe energije obilja i zadovoljstva.

 

 

BLIZANCI

 

Blizance očekuje težak period u kojem će mnogi njihovi nedostaci doći do izražaja, naročlito na poslovnom planu. Vraćaju se nedovršeni projekti iz prošlosti, ali više nema nazad. Najgore što možete uraditi jeste da sebe konstantno kritikujete. Preuzmite odogovrnost za sve što se događa i uložite sve napore da rešite probleme. Intucija je uz vas!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker