ASTRO

VELIKI HOROSKOP ZA SLEDEĆIH 6 MESECI: Vage, Škorpije i Strelčevi proverite kakva vas BUDUĆNOST ČEKA!

0

Vaga, Škorpija i Stelac - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

foto: Profimedia

STRELAC

 

Ocena 5

 

Ljubav i odnosi: Cela ova godina ima veliku važnost za vas. Kretanje Jupitera vašim znakom ne samo da povećava vaše šanse za ostvarenje ljubavnih snova, već do kraja ove godine možete započeti nešto novo što će za vas imati veliku vrednost u narednih 12 godina. Mnogi od vas mogu započeti novu ljubavnu vezu, ući u brak, započeti zajednički život sa voljenom osobom ili se ostvariti kroz roditeljsku ulogu. U narednim mesecima biće nekoliko sjajnih perioda za ljubav i zadovoljstvo koje dolazi kroz emocije i uživanje. Posebno podsticajno razdoblje očekuje vas od kraja jula do polovine avgusta kada ćete svojom energijom i optimizmom privlačiti ljude u svoju blizinu. Ako ste u vezi, partner će biti usmeren na vas, poklanjati vam više pažnje, dok bi samci mogli upoznati nekoga na letovanju, putovanju, a može biti reč o osobi koja je stranac. Septembar će biti nešto naporniji, pa pripazite da ne reagujete suviše brzopleto i ne izazovete partnera na okršaj. Oktobar će biti prevrtljiv, na način da nećete tačno znati što činiti kako biste rešili neke nesporazuma iz prošlosti, ali zato novembar i kraj godine nude potpunu regeneraciju i porast pozitivnih ljubavnih događaja.

 

Posao i novac: Ovo je vaše vreme. Pokrenite nove projekte, tražite bolji posao, učinite sve što možete kako biste ostvarili svoje planove i ambicije jer će vam sada stvari lakše polaziti za rukom. Osim toga biće onih koji će verovati u vas i koji će prepoznati vaše talente i radne sposobnosti. Kraj godine biće naročito povoljan u finansijskom smislu.

 

Zdravlje: U dobroj ste formi, imate dosta energije i optimizma. Lakše prolazite kroz one teže dane. Ali dobro je više pripaziti na sebe od kraja avgusta pa do sredine oktobra kada će vam neki događaji ubrzano trošiti snagu i oduzimati psihičku ravnotežu.

 

Važni periodi: Od 16. do 26. novembra spoj Venere i Jupitera u vašem znaku ukazuje na ulazak obilja u vaš život, a to obilje može doći od žena, stranaca, a može biti vezano i uz novac i ljubavni život.

 

Vaša misija: Vaš lični rast ide sa razvojem intimnosti sa drugim ljudima. Seksualne avanture koje isključuju emocionalno povezivanje neće vas usrećiti. Budite sa partnerom koji vam daje slobodu da budete ranjivi, sa onim kojim možete izraziti svoje najdublja osećanja. Vreme je da istražite vlastitu emocionalnost i podelite je sa drugima.

 

Saturnove lekcije: Stvorite više stabilnosti i sigurnosti u finansijskom aspektu života. To može uključivati i platu, odnosno zaradu koja odražava vašu istinsku vrednost. Osim napornog rada na povećanju prihoda, pozvani ste i da osigurate dugoročnu strategiju štednje.

Jupiterovi darovi: Planeta sreće i blagostanja kreće se vašim znakom. Ona sve širi i obogaćuje, pa ako ste loše, ta će planeta produbiti i takva osećanja. Ali lek za sve vaše probleme sada vam se nalazi nadohvat ruke.

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker