ASTRO

VELIKI HOROSKOP ZA SLEDEĆIH 6 MESECI: Vage, Škorpije i Strelčevi proverite kakva vas BUDUĆNOST ČEKA!

0

Vaga, Škorpija i Stelac - evo kakva sudbina očekuje ova 3 znaka u narednih 6 meseci!

foto: Profimedia

ŠKORPIJA

 

Ocena 5

 

Ljubav i odnosi: Iako će leto biti nešto napornije jer će vam biti teže uskladiti svoje želje i potrebe s namjrama bliskih osoba, ipak ćete pronaći način kako da izađete iz nekih nezavidnih situacija. Od kraja avgusta pa sve do kraja godine, uz manje smetnje i nesigurnosti koje će se povremeno pojavljivati u oktobru, vaš ljubavni život trebao bi vam priuštiti dosta zadovoljstva. Ako ste u vezi, znaćete da ste uz pravu osobu i da je ona ta, te vam neće biti problem učiniti ono što treba kako biste taj odnos zaštitili od negativnih uticaja, pa i od vlastitih destruktivnih reakcija. Partner će biti srećan u vašem zagrljaju u prvoj polovini septembra. U oktobru ste dosta zauzeti poslom, ali energija vam je malo u padu, ali čini se da će partner imati razumevanja za vaše zabrinutosti. Vreme strasti i uzbuđenja kreće od druge polovine novembra i potrajaće sve do kraja godine. Vaša harizma, seksipil, odvažnost biće gotovo neodoljivi osobama suprotnog pola pa se pripremite na povećan nalet udvarača i novih ljubavnih prilika.

 

Posao i novac: Do kraja godine možete još više povećati svoju zaradu, pronaći nove izvore prihoda, započeti projekte koji će vam kroz iduću godinu donositi znatan profit. Ali ovo je i vreme u kojem možete usvojiti neka nova znanja i veštine koje ćete kroz iduću godinu pretvoriti u novac, odnosno od njih zarađivati.

 

Zdravlje: Dobrog ste zdravlja i uglavnom puni energije. Malo usporite tokom juna i prva polovine avgusta. Brže ćete se umarati, a moguće su i neke infekcije ili upale. U septembru ćete možda zakazati lekarski pregled ili poseta stomatologu.

 

Važni periodi: Od 1. do 9. decembra vreme je procvata na ljubavnom planu. Svaka odluka koju donesete u tom periodu omogućiće vam ispunjenje jedne želje. Ljudi su vam naklonjeni, dobijate mnogo ljubavi.

Vaša misija: Vreme je da otvorite svoj um, da počnete koristiti intuiciju, osluškivati svoja osećanja. Sklonite pogled sa detalja, usredsredite se na krupni plan. Pronađite sistem vrednosti koji odgovara vama, posebno onaj koji se temelji na brizi, negovanju i saosećanju. Davanje drugima je za vaše dobro.

Saturnove lekcije: Saturn vam donosi novu mudrost. U prilici ste poboljšati svoje komunikacijske veštine. Dobrobiti idu od pisanja, učenja i podučavanja. Osnažite veze sa bliskim rođacima i prijateljima. Ovo je vreme kada možete naučiti kako izraziti sebe i svoje idete te od toga imati koristi.

Jupiterovi darovi: Iskoristite preostali deo godine kako biste ojačali svoj osećaj lične vrednosti. Shvatite da vaša znanja, talenti i iskustvo imaju cenu na tržištu rada, a što više vrednujete sebe, to vam je lakše doći do novca.

 

Veliki horoskop za STRELCA pogledajte na sledećoj strani!

makonda-tracker