ASTRO

VELIKI NEDELJNI HOROSKOP od 25. do 31. marta 2019. godine: Bolja FINANSIJSKA situacija NEIZBEŽNA za pojedine znakove!

0

Evo šta su vam zvezde zapisale za ovu nedelju.

 

 

STRELAC

Hrana

Ulazite u ovu sedmicu sa jednom jakom I pokretačkom energijom I nećete imati baš mnogo vremena da se bakćete načinom ishrane. Šta naleti pod ruku to ćete smazati, tako da postoji realna šansa da u ovoj nedelji funkcionišete samo na brzoj hrani, pecivima, grickalicama, konzerviranim obrocima.

Ljubav

Partner se u ovoj sedmici u potpunosti povukao, ućutao I ne daje glasa od sebe. Vaši pokušaji da situaciju pokrenete neće proći baš uspešno. Na sve ovo, vaša voljena osoba može postaviti pitanja koja su davno gurnuta pod tepih ili izneti informacije koje definitivno ne želite da čujete. I pored ovoga, sve se može srediti, pogotovo što u drugom delu nedelje Venera ulazi u vaše polje doma I pokreće situaciju na bolje. Slobodni pripadnici ovog znaka – u drugom delu sedmice se može pokrenuti poznanstvo sa osobom koju posmatrate iz prikrajka neko duže vreme. Takođe, ukoliko već imate simpatiju sa kojom je bio zastoj u komunikaciji u prethodne tri nedelje – ponovo pokrećete kontakt I priču…

Posao

Promene I poslovne prilike pokreću se u drugom delu nedelje. Sav trud iz prethodnog perioda konačno ima smisla. Doduše, još uvek vas čeka da se bakćete papirologijom ili dozvolama u vezi ovog posla, ali I to je nešto što ćete ubrzo rešiti. Takođe, oni Strelčevi koji su planirali početak privatnog posla, verovatno će se baš u ovoj nedelji odlučiti da startuju. Bićete više nego zadovoljni početkom, ali posebnu pažnju odmah obratite na knjigovodstveni segment, da ne biste kasnije imali problema.

Novac

Na samom početku sedmice očekujte jedan veći trošak. Za ostatak nedelje ne berite brigu – prilivi će biti vrlo solidni.

Zdravlje

Čuvajte se preterivanja, posebno u ishrani jer će se to odraziti na stomačni deo I doneti vam probleme sa varenjem. Stariji – uradite krvnu sliku.

 

JARAC

Hrana

Stariji Jarčevi bi posebno trebali da obrate pažnju na holesterol I šećer, pa samim tim – da ograniče konzumaciju premasne, prebogate hrane I slatkiša. Kod mlađih – vi ste uhvatili jedan fin tempo I navike u ishrani.

Ljubav

Da može biti nejasnoća I problema između vas I voljene osobe – ma može. Ali, ovo su sitnice, kratkotrajni problemi koji se lako daju rešiti. Ulazak Venere u vaše polje komunikacije otvoriće mogućnosti da više i kažete i pokažete, da se na jedan način na koji niste do sada otvorite voljenoj osobi. I vama i drugoj strani sada su jako potrebni i bliskost i nežnost i razumevanje, a sve se to može postići u ovoj nedelji. Slobodni pripadnici ovog znaka – u ovoj će sedmici neko uskočiti u vaš život. Venera iz polja okoline, ali I kontakata spaja se sekstilnim aspektom sa Uranom iz vašeg polja ljubavi. Neko ko je blizu vas ili koga upoznajete preko prijatelja I društvenih aktivnosti sprema se da vam “pomrsi konce”.

Posao

Merkur koji je u ovoj nedelji stacionaran koči vas po pitanju informacija, dogovora, papirologije, dozvola – otežava vam I čini da se često morate vraćati na početak ili biti u neizvesnosti po nekim pitanjima. No, ulaskom Venere u znak Riba sredinom sedmice – dosta toga će se pokrenuti ili krenuti ka razjašnjavanju. Takođe, pojedini Jarčevi će u ovom periodu dobiti ponudu ili poslovnu priliku o kojoj bi trebalo ozbiljno razmisliti jer može znatnije unaprediti vašu finansijsku situaciju.

Novac

Nešto ćete parica potrošiti, a nešto više će se sliti u vaše džepove. Pristanite na dodatne poslovne angažmane, ali ih naplatite unapred.

Zdravlje

Više opreza u saobraćaju. Mogućnosti za manje povrede, naročito prilikom rekreacije – na udaru su tetive I donji deo nogu, ispod kolena.

 

VODOLIJA

Hrana

Kao da se samo nebo urotilo protiv vas I vaših “čvrstih” odluka kada je ishrana u pitanju. Vi bežite od iskušenja, ali ona vas jure I ne daju vam da odahnete ni u jednom momentu. Da li će vas sustići? Pa…..bojim se da hoće….

Ljubav

I dalje će prava, otvorena komunikacija predstavljati kamen spoticanja u odnosu sa voljenom osobom. Na neki način ste prepustili u potpunosti inicijativu partneru po tom pitanju, a sada vam se to ni malo ne dopada. Čini vam se da dobijate nedovoljno I možete u nekom momentu čak postati nesigurni I pitati se da li se vaše voljeno biće ohladilo od vas. Nije, ne brinite – sada samo funkcioniše na drugačiji način od vas I ne vidi vašu nesigurnost – previše je zaokupljen svojim problemima. Slobodni pripadnici ovog znaka vi kao da ste se negde zaglavili kada je ljubav u pitanju. Nećete prošlost, nove osobe vam ne odgovaraju….u stvari – ni sami ne znate šta biste sada trenutno….

Posao

U prvom delu nedelje ćete verovatno imati osećaj da trčite po ceo dan, da se ubiste da rešite sve probleme I sve poslovne situacije – a da ne dobijate nikakvu pohvalu, priznanje ili finansijsku nadoknadu za sav svoj trud. Samo polako, do svega ovoga će doći, ali u drugom delu sedmice. Šta više – na dnevni red mogu stići I neke bitne poslovne odluke koje su pokrenute informacijama ili ponudama koje stižu od strane vaših poznanika ili prijatelja. Odlučite mudro….

Novac

I pored toga što će u jednom trenutku doći do zastoja u ovom sektoru I što će vas to zabrinuti – novac vam stiže u dovoljnoj meri da biste uspeli da zatvorite sve troškove I dugovanja.

Zdravlje

Opet problemi sa varenjem I to u prvom delu sedmice. Generalno – period koji može aktivirati alergije I probleme sa hormonima

 

RIBE

Hrana

Ulazak Venere u vaš znak je odličan za lepotu I šarm, ali nije baš odličan kada je ishrana u pitanju jer donosi potrebu za bogatijom, masnijom hranom I za većom količinom slatkiša. Pa vi sad birajte – hoćete li da budete lepi….ili siti?

Ljubav

Merkur u vašem znaku stoji I tek pred kraj nedelje kreće direktnim hodom – što I nije neki naročit preduslov da se komunikacija sa dragim vam bićem popravi. No, ulazak Venere u vaše polje ličnosti sredinom sedmice ipak će vas trgnuti I učiniti da nađete pravi način da doprete do voljene osobe I da sa njom pokrenete iskreniji I otvoreniji razgovor koji će rešiti mnogo toga. Dakle – od četvrtka – spremajte se za priču – ovaj period neizvesnosti, sumnji, magle I konfuzije kada su vaša partnerstva u pitanju već predugo traje – vreme je da se to razreši! Slobodni pripadnici ovog znaka – u nekom ste čudnom I nedefinisanom raspoloženju, ali će vas kontakt sa jednom osobom dići I doneti osmeh na lice!

Posao

Iako vi ne biste I ne znate da li je pravi trenutak I non stop ovo odlažete – zaista jeste vreme da porazgovarate vrlo ozbiljno o vašim trenutnim poslovnim pozicijama I mogućnostima da se one u skorije vreme poboljšaju. Nadate se nečemu ali ne činite ništa da to I pokrenete – e sada je pravi trenutak da ovakav vaš način funcionisanja I promenite. Nadajte se najboljem, jer postoje ogromne šanse da sve ide baš u tom pravcu!

Novac

Neprijatno će vas iznenaditi neki troškovi koje definitivno niste očekivali. Ne brinite, uspećete da nabavite potrebnu sumu.

Zdravlje

Ozbiljno razmislite o tome da se što pre učestalije bavite rekreacijom. To vam je zaista neophodno.

 

 

makonda-tracker