AStro

DO KRAJA GODINE SVE JE MOGUĆE: Ove horoskopske znakove očekuje ŽIVOTNI PREOKRET!

0

Do kraja godine je ostalo sasvim dovoljno vremena da vam se život okrene u najboljem smeru!

foto: Shuterstock
foto: Shuterstock

Sam kraj 2019 će nekim znakovima zodijaka doneti predivne trenutke.

 

Oni će imati neverovatne događaje u samom finalu 2019. posebno u oblasti ljubavi i prijateljstva.

Očekuju ih predivni trenuci, harmonija, ljubav i ovu godinu će pamtiti po najlepšem mogućem kraju. Puni entuzijazma i u dobrom raspoloženju zakoračiće u novu 2019.

Bik

Bikovi su imali izolovanu godinu, sa malo ljubavnih sastanaka i malim krugom prijatelja. Ali ove zime stvari će se promeniti preko noći. Konačno će naći svoj krug ljudi, u kojima će biti skrivena njihova nova sjajna ljubav. Bikovi su po prvi put nakon dugo vremena u ravnoteži sa njihovim unutrašnjim bićem, a to je savršena predispozicija za izgradnju dobrih prijateljskih odnosa i neverovatne ljubavne priče.

Strelac

Strelčevi će ove godine biti iznenađeni količinom ljubavi koju osećaju sa obe strane – od prijatelja i partnera. Dok je jesen bila prilično teška za njih zima je konačno otvorila put istinske sreće. A kada je u pitanju ljubav u njihovom životu – sve je moguće! Uživaće do kraja ove godine i izgledaće kao da lete u oblacima.

Ribe

Ribe uvek čeznu za harmonijom, tako da tokom ove zime, konačno osetiti harmonične odnose u ljubavi i prijateljstvu. Imaće dosta leptirića u stomaku i konačno će uspeti da pronađu ljubav svog života. Nakon dugo vremena osećaju emocije za koje misle da nisu uopšte sposobni. Takođe će se približiti prijateljima i provodiće dosta vremena zajedno.

 

 

makonda-tracker