ASTRO

Za neke će sledeća godina biti sjajna: FINANSIJSKI HOROSKOP za decembar 2018. godine najavljuje brojna iznenađenja!

0

Finansijski horoskop za decembar 2018. godine najavljuje neočekivane troškove za Blizance i odličan period za poslovne odluke Lavovima.

 

STRELAC

Na profesionalnom polju biće nestabilnosti tokom decembra 2018. godine. Tokom prve nedelje već biste mogli napustiti projekat zato što prolazite kroz težu fazu ili zato što niste na prvom mestu. Nakon 6. decembra donesite konačnu odluku, jer tada Merkur (vlada kućom karijere Strelca) kreće direktnim hodom. Merkur 13. decembra ulazi u vaš znak, što znači da bi se mogli poistovetiti sa vašom karijerom ili da sve zavisi od vaše inicijative više nego inače ili utiska koji ostavljate.

Dokažite da ste vredni poverenja i nemojte se prikazivati savršenim. Novčana situacija tokom decembra je odlična i možete očekivati veći priliv novca ili pomoć ili značajnu svotu novca u pravo vreme. Članovi porodice mogu odigrati glavnu ulogu, ali ni vi nećete sedeti besposleni. Kada svi drugi budu razmišljali o odmoru i praznicima, vi ćete imati možda najbolju priliku do sada da se istaknete.

 

JARAC

Okupirani ste poslom ove godine, ali i novim idejama. Želite da proširite poslovne aktivnosti. Ako radite i preko interneta, mogli biste da povećate priliv novca. Iskoristite tranzite ovog meseca kako biste postali uočljiviji. Poradite na oglašavanju i reklamama svog poslovanja, na dostupnosti putem interneta ili napravite stranicu koja će sadržati sve o vašem poslovanju ako to do sada niste učinili.

Pripazite na način komunikacije ovog meseca. Mogli biste slati nejasne signale ili davati nejasne informacije. Kada se radi o poslu, važno je na koji način komunicirate i predstavljate ono sa čime se bavite. Od toga zavisi i vaš ugled. Savetujemo da budete oprezni i pazite da ne dođe do zabuna. Finansijska situacija tokom decembra biće dobra, ali nezdrave navike mogu naštetiti, ne samo vašem zdravlju, nego i novčaniku. Ipak, ima dosta odgovornih Jaraca koji će uspešno otplatiti neke dugove od redovnog priliva novca.

 

VODOLIJA

Venera početkom meseca prolazi kroz vašu kuću karijere i društvenog statusa, inspiriše Vodolije da rade ono u čemu istinski uživaju i da se vrate starim idejama ili da ih primenjuju profesionalno. Može se raditi o nekim ličnim uverenjima, duhovnim vrednostima i slično. Tranziti planeta tokom decembra pomažu vam da postanete popularniji, ali nemojte dopustiti iluzijama da vas vode kada se radi o novčanim pitanjima. Nećete odmah sada zaraditi više, budite strpljivi.

Stare dugove ćete morati otplatiti i važno je da budete iskreni u pregovorima ili ako tražite odlaganje. Budući da Venera vlada kućom inostranstva, imaćete uspeha ako tražite posao u inostranstvu. Savetujemo da budete oprezni kada pregovarate o novčanim pitanjima i svojim očekivanjima. Konkretne i jasne ponude prihvatite, ali se nemojte oslanjati na obećanja. Proverite osobu ili preduzeće koje posreduje pri zapošljavanju. Veća je mogućnost da vas neko prevari. Neke Vodolije dobiće neočekivanu pomoć od prijatelja ili grupe pri realizaciji starijeg projekta koji žele podržati.

 

RIBE

Početkom meseca teško ćete se izboriti za ciljeve, mogli biste napraviti greške, iscrpiti se ili imati prevelika očekivanja kada je reč o novcu. Koliko god vešti bili, budite oprezni kada raspolažete sa sredstvima. Mogli biste postati glavni krivac za ukradeni novac na poslu ili za kašnjenje u plaćanju ili da ste izgubili uplatnice i slično. Pratite što se oko vas događa. Bićete svuda primećeni, što je mač sa dve oštrice.

U drugom delu meseca stvari će se razjasniti, pogotovo ako ste bili pogrešno okrivljeni. Kolege vam puno mogu pomoći. Ako dokažete da ste dobar timski igrač i da znate saslušati starije ili iskusnije, nadređeni će steći puno bolji utisak o vama, pa biste mogli dobiti i unapređenje. Ako ste preduzetnik ili morate potpisati novi ugovor, napravite to pre Božića. U kasnijem periodu lakše se mogu dogoditi greške u proceni.

makonda-tracker