ASTRO

Za neke će sledeća godina biti sjajna: FINANSIJSKI HOROSKOP za decembar 2018. godine najavljuje brojna iznenađenja!

0

Finansijski horoskop za decembar 2018. godine najavljuje neočekivane troškove za Blizance i odličan period za poslovne odluke Lavovima.

 

LAV

Ako se bavite nekretninama, posao će teći dobro. Tokom decembra 2018. godine uspećete da postavite dobre temelje za dugoročno ostvarenje uspeha u poslu. Imatćete dovoljno energije da pokrenete projekte ili novi posao koji zahteva puno truda, vremena i strpljenja. Ovo je najbolji period za donošenje odluka o projektima i za izbor koje projekte nastaviti, a od kojih odustati. Najbolji je period i za promenu posla.

Sunce, vladar Lava, 22. decembra ulazi u vašu 6. kuću (posla i zdravlja). Imate sve vreme sveta da se dobro organizujete i promenite tempo na poslu. Podsećamo vas da je sada najbolje vreme za razradu strategija i za to da odredite koja sredstva su vam dostupna, a koja potrebna za ostvarenje ciljeva. Pokažite svoje talente i poradite na njima. Ako je potrebno, razmislite o prekvalifikaciji. Ako ste nezaposleni, potrudite se još više da nađete posao. Mogao bi vas privući brzi sistem piramidalne zarade, ali izbegavajte nagađanja i držite se onog sa čime raspolažete. Nemojte preterivati sa trošenjem novca, budite pažljivi sa novcem s kojim raspolažete, jer novac vam uskoro pristiže. Ako imate dugove ili ste pozajmili novac, krajem meseca biće potražnja za povratom novca. Ako do sada niste razmišljali o štednji, sada je vreme da počnete.

 

DEVICA

Tokom decembra stvari će se sporije odvijati na poslovnom planu i moći ćete više da se posvetite porodici i domu. Možete napredovati ako uložite u svoje znanje, ali dobro razmislite o svojim profesionalnim ciljevima. Nakon 6. decembra 2018. godine, Merkur, planeta koja vlada karijerom Device, kreće direktnim hodom i moći ćete razrešiti neka pitanja vezana za dugoročne saradnje i odlučitćete kojim smerom želite dalje. Mnoge Device doći će do zaključka da su neki partnerski odnosi obmanjujući, čak štetni i da su oduzeli previše vremena.

Zbog toga će morati doneti teške odluke. Ali, sve je dobro što se dobro završi! U novu godinu ćete ući bistre glave i sa predivnom perspektivom. Što se novca tiče, prvi dani decembra su teški. Mogli biste imati neočekivane troškove, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim izdacima. Porodica će vam pomoći da otplatite neke dugove ili bi mogli doći do novca prodajom nekretnine i slično. Nemojte se oko Božića upuštati u transakcije, jer tada možete lakše nasesti na zamke zbog prazničnog raspoloženja. Nećete u ničemu oskudevati i neće biti varljivih ponuda.

 

VAGA

Tokom decembra 2018. godine više ste idealist, nezavisni, Istovremeno dajete previše kredita lažima koje su vam rečene od strane kolega i saradnika. Često je korisno kada pustite maštu da vas vodi ili sanjarite tokom dana o trenucima slave i postignućima na poslu. Iz ovog misterioznog procesa zaista mogu osvanuti sjajne ideje. Ali, kako biste ih pretvorili u delo, potrebna su vam materijalna sredstva, a upravo tu se mogu pojaviti razni problemi.

Nemojte požurivati i tražiti pozajmice. Oslonite se na sredstva sa kojima sada raspolažete i na redovni priliv novca. Tokom decembra 2018. godine, Venera, planeta koja vlada Vagom, smeštena je u kući zarađenog novca. Venera vlada i 8. kućom Vage (novcem bolje polovine, zajedničkim sredstvima, porezom, pozajmicama).Bilo bi dobro da odredite prioritete pri otplati zaostataka i dugova. Nemojte preterati sa troškovima tokom praznika, na primer na luksuzne predmete i skupocene darove. Pun Mesec 22. decembra 2018. godine događa se na osi karijere/profesionalnog ugleda/doma i porodice. To može biti trenutak spoznaje, donošenja zaključaka i izbora projekata kako bi se krenulo nekim novim smerom.

 

ŠKORPIJA

Kuća zarađenog novca je podržana planetama tokom decembra 2018. godine, što govori o sjajnom prilivu novca, ali i iskušenjima, posebno kada se radi o trošenju novca. Merkur se pridružuje Suncu i Jupiteru u kući novca Škorpije.

Ovog puta Merkur je u direktnom hodu i sada možete popraviti greške koje ste napravili u prošlosti. Možete na kreativan i mudar način razmotriti kako upravljate sredstvima i dugovima. U poslednjoj nedelji decembra mogli biste dobiti pogrešne informacije ili proći kroz razna iskušenja. Morate biti na oprezu, jer ste u ovom periodu skloni padanju pod iskušenja, finansijska nagađanja, kockanje ili kupovina skupocenih predmeta za decu (ako ih imate) ili bolju polovinu.

Na profesionalnom polju stvari će se promeniti na bolje. Na momente će vam se činiti da vas uznemiravaju ili da su vaše aktivnosti uništene. Na kraju ćete zaključiti da se vaš priliv novca poboljšava i da drugi doprinose vašem društveno - profesionalnom ugledu. Pokušajte ostaviti iza sebe stare obrasce i iznenadite radne kolege i nadređene osobe svojim razmišljanjem van okvira, inovativnim idejama i novim radnim metodama. Ako imate svoj posao, ne bi škodilo da poboljšate svoje komunikacijske veštine.

 

Nastavak na sledećoj strani. 

makonda-tracker