DA LI JE TO VAŠ ZNAK?

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu: Žene rođene u OVOM znaku rođene su rođene da OSVAJAJU!

0

Koje poznate ličnosti su rođene u ovom horoskopskom znaku i da li prepoznajete sličnost među njima?

foto: Profimedia

 

Prijateljstvo


Pouzdana je i uvek od pomoći, prijateljica Devica biće tu za svaki važan događaj u životima svojih prijatelja. Takođe, nikada neće zaboraviti rođendane osoba koje su joj važne. Njena kritična priroda i praktičnost čine je prijateljicom koja zna da da odličan savet, ali samo kada je to od nje traženo, jer ona se ne "petlja" samoinicijativno u tuđe stvari.

 

Kada žele da joj se zahvale na pomoći, njeni prijatelji bi trebalo to da urade na diskretan način. Device su skeptične prema velikim gestovima i glasnim iskazivanjima emocija. Više cene jednostavne i tihe reči hvale.

 

Izgled


Mladoliko ovalno lice, oštar i iskričav pogled koji analizira, duži nos, veliki, široki osmeh, nežna brada, vitka linija, četvrtasta ramena, mala stopala, fizičke su karakteristike Device. Kosa je obično smeđa, a oči sive ili boje lešnika.

 

Gornji deo glave obično je primetno veći, što se povezuje s izrazito intelektualnim umom.Njena spoljašnjost obično je upečatljiva i Device se nose vrlo dobro. Najveći fizički adut Device jeste njen dugi, vitki, seksi stomak.

 

Stil


Profinjenost i bezvremenska odeća zakoni su kojih se Devica nepokolebljivo drži. Obožava autfite u kojima će s posla moći da ode na ručak, večeru ili u večernji izlazak. Ovaj otmeni znakne izlazi iz kuće bez dezodoransa, jer uvek želi da odiiše svežinom. Koliko zapravo brine o svom izgledu, diskretna Devica ne želi ni da otkrije svima.

 

 

 

makonda-tracker