DA LI JE TO VAŠ ZNAK?

Njena životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu: Žene rođene u OVOM znaku rođene su rođene da OSVAJAJU!

0

Koje poznate ličnosti su rođene u ovom horoskopskom znaku i da li prepoznajete sličnost među njima?

selma hajek
selma hajekfoto: Profimedia

Kako bismo bliže otkrili horoskop na zabavan, ženski i "modno osvešćen" način, upoznaćemo svakog od znakova u drugačijem svetlu. Kakve smo prijateljice, kako kupujemo i kakve parfeme volimo, a sada otkrivamo kakve su žene Device.

 

Devica je predana, snalažljiva, diskretno duhovita, marljiva, praktična, razborita, skromna, sramežljiva, precizna

 

Sve je to žena rođena u horoskopskom znaku Device. Njena je životna misija je da bude heroj i da obara druge ljude s nogu znanjem i intelektom. Devicom vlada planeta Zemlja, zbog čega je praktična i svoje misli bazira na stvarnosti, a ne mašti. Kroz život hoda s nogama čvrsto na zemlji koračajući graciozno i nežno u svojoj razboritoj stvarnosti.

 

Orijentisana na detalje ovo je "žena dinamit", koja doslovno misli na sve i na koju se uvek možete osloniti. Svemu pristupa sistematski pa voli planirane rutine. Slobodno vreme najradije provodi u dugim šetnjama u prirodi ili radeći u vrtu. Njena velika vrlina je da uvek i svuge dolazi na vreme. Može da se čini da je hladna i odsutna, ali zapravo je sramežljiva i neodlučna.

Seks i veze


Potpuno je predana kada je u vezi, Devica je pouzdana i lojalna pa garantuje za svaki detalj pre nego se nekom obaveže. Radije će biti sama nego s pogrešnom osobom, ona ne traži samo onog pravog, ona traži onog savršenog. To ne znači da traži nekog ko je savršen, jer takav čovek ne postoji, već nekog s kim će se savršeno slagati. Detalji su joj važni i u ljubavi pa od svog partnera očekuje "začine" poput cveća, mirišljavih sveća i predigre u spavaćoj sobi.

 

Skromna i konzervativna u mnogim područjima života, Devica nije sklona velikim eksperimentiranjima u krevetu, iako tu mogućnost ne treba potpuno isključiti, jer ona voli da partner preuzme inicijativu. Stroga prema samoj sebi, važna joj je partnerova potvrda da u krevetu sve radi dobro. Najbolje se slaže sa škorpijama, blizancima, rakom, bikom i jarcem.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker