OTKRIVAMO

Sa njima su vam i zvezde naklonjene: Koji horoskopski znakovi su SUĐENI JEDNO DRUGOME?

0

Oni su kao dva dela jedne savršene slagalice! 

foto: Shutterstock

 

RAK I BIK

 

Rakovi uvek traže ozbiljnu i dugotrajnu vezu u kojoj se mogu duboko emocionalno vezati s partnerom. Za osećajnog i osetljivog Raka savršen je partner ozbiljan i romantičan Bik.Horoskopski znakovi avanturističke i otvorene naravi – pa čak ponekad i arogantni, poput Lava – lako mogu povrediti Raka, odnosno jako teško ga mogu usrećiti.


DEVICA I ŠKORPIJA

 

Devica je jedan od najorganizovanijih i najurednijih horoskopskih znakova. Devica je perfekcionista i pored toga što je je rezervisana, pažljiva je prema svom partneru. Najsnažniji i najintenzivniji odnos imaće sa Škorpijom i njegovom ekstremno strastvenom prirodom. Škorpije su otvoreni prema seksu i istraživanju te će potaknuti Devicu da izađe iz svoje ljuske te postane otvorenija i slobodnija. S druge strane, avanturistički nastrojen Strelac najgori je mogući partner Devici.

 

LAV I OVAN

 

Veliki ponos i ego Lava, zajedno s njegovom nepromenljivošću, rezultiraju činjenicom da je gotovo nemoguće pronaći znak prikladan za vezu s njima. Ali strast Ovna podudara se s lavljom – i čini ih savršenima u vezi. I jedan i drugi su elegantni i grandiozni kada izražavaju svoju ljubav – čak to rade pomalo filmski. Međutim, njihova ljubav jaka je poput njihove želje za borbom. Ako nauče nadvladati svoje borbe, ništa ih neće moći zaustaviti. Za Lava je najgori partner Škorpija – oba znaka su intenzivna, ali njihovi intenziteti se ne podudaraju.

VAGA I BLIZANCI

 

Vaga je diplomata i rešava probleme. Premda ne voli biti sama, radije će ostati solo, nego biti s nekim ko nije jako pametan. Vaga je jako znatiželjna te uživa u učenju novih stvari. Savršeni partner za Vagu su Blizanci, jer oba znaka su dobra s rečima te vole intelektualne razgovore. Stabilna Vaga pomoći će Blizancima da ostanu čvrsto na tlu. S druge strane, Devica i njena nemaštovita priroda odbijaju Vagu

 

ŠKORPIJA I RIBE

 

Žestoka i naizgled opaka Škorpija zapravo je vrlo emotivna, ali i osvetoljubiva. Vrlo je strastvena u svemu što radi. Kao partner je dominantan i agresivan. Savršeni par mu je romantična Riba. Kad se ova dva znaka povežu, ljubav pršti na sve strane. Njihove duše razgovaraju međusobno na drugoj razini. S druge strane, površnost Ovna ne podudara se ni sa Škorpijom, niti sa Ribom.

 

 

makonda-tracker