Možda ste i sličniji nego što mislite da jeste

Kraljica, princeza, grof ili vojvoda: Koji ste član kraljevske porodice prema horoskopskom znaku?

0

Tajne horoskopskih znakova uvek je zanimljivo otkrivati, a po veridbi princa Harija o kojoj trenutno priča ceo svet - evo načina i kako da saznate da li imate nekih sličnosti i sa kojim članom kraljevske porodice Velike Britanije.

 

Vaga

 

Princ Edvard, vojvoda od Kenta, unuk je kralja Džordža V i kraljice Meri. Vojvoda je od Kenta već 75 godina. Rođen je 9. oktobra 1935. godine. Više od 50 godina radio je za kraljicu i predstavljao je u zemljama Komonvelta kada ona nije mogla da ide. Gotovo 30 godina bio je predsednik Engleskog fudbalskog udruženja. Ima troje dece.

foto: Profimedia

Škorpija

 

Princ Čarles od Velsa najstariji je sin kraljice i princa Filipa. Princ Čarls venčao se sa Kamilom Parker Bouls, sada poznatijom kao vojvotkinja od Kornvola. Par deli mnoge hobije. Vole da sviraju i skupljaju umetnost. Princ Čarls je takođe strastveni polo igrač.

foto: Profimedia

Strelac

 

Nijedan član britanske kraljevske porodice nije Strelac, mada princeza Ana je poznata kao kraljevska princeza jer je jedina kraljičina ćerka... Venčala se 14. novembra, u mesecu kada nastupa Strelac. Svoj privatni život čuva daleko od javnosti. Vrlo je strastveni jahač i čak je proglašena sportskom ličnošću godine 1970-ih, po učešću na Olimpijskim igrama.

foto: Profimedia

Jarac

 

Nekada samo Kejt Midlton, danas vojvotkinja od Kembridža obožavana je u britanskoj javnosti gde je percipiraju kao modnu ikonu i trendseterku. Vojvotkinja je Vilijama upoznala tokom studija 2003. godine. Njihov odnos bio je podložan velikoj medijskoj pažnji. Jedno vreme su bili nakratko i raskinuli, no nakon pomirenja ubrzo je usledila veridba.

 

Ima milione a jedne čizme nosi već 13 godina: Kejt Midlton pokazala da nije sve u novcu i skupoj garderobi (FOTO)

 

Venčali su se 29. aprila 2011. godine, nakon čega su dobili dvoje dece, Džordža i Šarlot. Vojvotkinja Ketrin trenutno je trudna s trećim detetom.

foto: Profimedia

Vodolija

 

Sofie, grofica od Veseksa je Vodolija, rođena 20. januara 1965. godine. Udata je za princa Edvarda, najmlađeg kraljičinog sina. Par se venčao 1999. Sofi je do tada radila u PR-u no nakon venčanja je napustila svoj posao i pridružila se suprugu u poslovnim avanturama i drugim angažmanima. Par ima dvoje male dece, Luiz i Džejmsa.

foto: Profimedia

Ne može da joj oprosti prošlost: Kraljica Elizabeta neće prisustvovati venčanju princa Harija i Megan Markl (FOTO)​​​​​​​

 

Ribe

 

Princ Edvard, grof od Veseksa je Riba u horoskopu, rođen 10. marta 1964. godine. Najmlađe je kraljičino dete i njen treći sin. Imao je produkcijsku kuću koja se bavila snimanjem dokumentaraca i drama, no često je bio izložen negativnim opaskama britanskih medija zbog korišćenja svoje titule i veza. Njegov produkcijski angažman nešto je bolje dočekan u SAD-u, ali on je ugasio sve svoje firme nakon velikih finansijskih gubitaka. Posvetio se javnim dužnostima.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker