Numerološka prognoza za jul

Julska romantika koja otapa sva usnula i hladna srca: Saznajte koji broj vam donosi ljubav

0

Jedinice, tokom jula vaši planovi će se odnositi na velike projekte za koje će vam biti potrebna podrška žena, ma kog pola da ste...

 

Žene predstavnici broja 6 mogu se zaljubiti u muzičara, a muškarci i manekenku...

 

foto: Profimedia

Ipak, harizmatičnost te osobe naročito ako se radi o Jedinici ili Sedmici neće vas ostaviti ravnodušnim. Žene predstavnici ovog broja mogu se zaljubiti u muzičara a muškarci i manekenku ili u nekoga ko zbog posla često putuje. Mlade Šestica, ma kog pola da su biže žrtva iskusnih zavodničkih moći nekoga ko ih neče ostaviti na miru. Pokušaćte da se posvetite poslu ali ipak sve misli će biti usmerene na vaš privatan život. Što se tiče finansija, pazite se. Ne ulazite ni u kakve rizične kombinacije da ne biste bili na gubitku.

 

SEDMICA

 

Ne brinte se. Imaćete dovoljno razloga da budete zadovoljni jer ako uložite dovolno napora i ako budete pokazali odlučnost bićete zadovoljni rezultatom. Ovo je jedan od boljih meseci za rešavanje finansijskim problema, plaćanje zaostalih računa, ulaženja u nove partnerske odnose koji će vam se svakako isplatiti. Ako intimno želite da se dogodi neka promena i da dobijete bolje plaćen posao, moraćete da se potrudite sa se to dogodi.

 

U ljubavi možete biti prijatno iznenađeni pažnjom ili udvaranjem osobe koju ste odavno primetili i na koju često mislite. Moguća je strastvena romansa sa neizvesnim ishodom jer predstavnici vašeg broja uglavnom drže situaciju pod kontrolom ali ako dopuste sebi prejake emocije, potonu i psihički i moralno. Nemojte dozvoliti sebi malodušnost kada je ljubav u pitanju.

 

OSMICA

 

Ne oklevajte već završite posao koji ste započeli, definišite ili pristupite realizaciji posla koji ste dugo pripremali. Vi ste na potezu. Ali u godini Trojke morate biti vrlo oprezni a u mesecu Sedmice još oprezniji, oko vas su jaki igrači. Nemojte se nadmudrivati sa onima koji su vam više puta dali na znanje da misle da su superiorniji od vas a morate da sarađujete sa njima.

 

Predodređeno im je da se ludo zavole: Ove kombinacije horoskopskih znakova će kad-tad biti zajedno

 

Šarm, harizmatičnost i ubedljivost će vam biti od koristi. U ljubavi ste neodoljivi i ako nameravate da se upustite u vezu sa nekim ko često putuje, živi u inostranstvu ili ste ga upoznali na putu, moguća je strastvena veza. Postoji opasnost da uđete u vezu sa nekim ko nije slobodan i zbog koga možete doživeti razočarenje. Pazite se povreda, bilo koje vrste.

 

DEVETKA

 

Ako ste planirali da se upustite u neki nov posao, posebno sa strancima, samo napred. Bilo bi dobro da svoju nervozu i veliku energiju utrošite na pametne stvari, jer mnogi vaši potencijali mogu ostati neiskorišćeni. Trebalo bi da se bacite na učenje ako ste student jer vas ako budete vredni čeka veliki uspeh. Oni koji se bave nekom vrstom stručnog usavršavanja imaće priliku da svoje znanje pokažu pred strancima, negde na putu.

 

Mogući su interesantni susreti, poznanstva od kojih ćete imati koristi tokom sledećih pola godine. U ljubavi ste previše zahtevni što se loše odražava u vezi sa nekim neparnim brojem. Ukoliko ste u vezi sa Dvojkom ili Šesticom moguća je veoma lepa ljubavna priča sa vrlo izvesnim krajem - kod matičara, naročito ako ste vi muški predstavnik ovog broja.

makonda-tracker