icon-arrowicon-closeicon-commentsicon-galleryicon-nexticon-previcon-searchicon-totopsoc-commentsoc-fbsoc-gplussoc-inssoc-mailsoc-rsssoc-twittersoc-vibersoc-wupsoc-yt

Numerološka prognoza za jul

Julska romantika koja otapa sva usnula i hladna srca: Saznajte koji broj vam donosi ljubav

Jedinice, tokom jula vaši planovi će se odnositi na velike projekte za koje će vam biti potrebna podrška žena, ma kog pola da ste...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Svaka vrsta numerološke prognoze se odnosi na bioritamski broj vaše numerološke kombinacije koja se dobija sabiranjem vašeg kompletnog datuma rođenja. Na primer, ako ste rođeni 25. avgusta 1976. godine, sabiranjem (2 + 5 + 8 = 15) i svođenjem na jedan broj (1 + 5 = 6) dobijate prvi, bioritamski broj, koji podleže promenama iz dana u dan, iz meseca u mesec.

 

JEDINICA

 

Pokušajte da budete veći diplomata jer vaša prava pririoda koja se često manifestuje i isticanju svog "ja" neće doneti željeni rezlutat. Vaši grandiozni planovi pod uticajem jedne Sedmice, neke druge Jedinice mogu zaživeti samo ako imate podršku članova porodice. Mesec je odličan za rešavanje stambenog problema ili za započinjanje privatnog biznisa ako nameravate da uđete u neki ekskluzivni poslovni prostor. Moguć je odlazak u inostranstvo. Opasnosti vam prete od struje, oštrih predmeta, previše alkohola. Nervni sistem može biti uzdrman ako u ljubavi ne budete skloni kompromisima.

 

DVOJKA

 

Ovo je vaš mesec, samo ako budete dovoljno spretni da iskoristite sve poslovne šanse koje će vam se ukazati od strane jedne Petice ili negde na putu gde ćete najverovatnije sresti osobe koje će želeti da rade sa vama. Putovanja igraju veliku ulogu kako u poslovnom tako i u privatnom životu i može se desiti da doživite ljubav sa nekim van mesta u kome živite.

 

Mnogima će lako poći za rukom da vas isprovociraju a čak i ako to ne budu želeli ili ako ne budu imali nikakve loše namere, vi ćete biti veoma podozrivi i možete doneti pogrešan sud o nekome ko će samo možda želeti da se sa vama našali. Ni iz čega može izbiti ozbiljan sukob. Izbegavajte Četvorke, posebno ako ste žena udvara vam se predstavnik ovog broja u koga nemate mnogo poverenja.

 

TROJKA

 

Da biste tokom ovog perioda lako rešili probleme moraćete da se ponašate drugačije nego inače. Situacije će od vas zahtevati smirenost i staloženost a ponajmanje površnost.

 

Jedinica koja vam je suđena: Najjednostavnije gledanje u karte ikada

 

Vaša prava priroda neće doći do izražaja, mada ćete u društvu jedne Sedmice ili druge Trojke biti povremeno vesli i duhoviti ali ipak, previše posla će vas naterati da se postavite odlučno i da stojite iza svojih reči. Neispunjenje nekih obećanja može vas skupo stajati. Nije vreme za šalu nego za rad, pokazivanje svojih vrlina i možda - brak. Mlade Trojke mogu pomisliti kako je došlo vreme za tako nešto, ali ne zaboravite da brak nije avantura nego takođe i jedna velika obaveza. Slobodne Trojke mogu naći osobu iz svojih snova koja će ih vrlo brzo zaprositi.

 

ČETVORKA

 

Kada je vaš broj pod uticajem neparnih brojeva, vi ste apsolutno neprepoznatljivi. Imaćete potrebu da se vinete visoko i moguće da vam zaista predstoji neka vrsta slave, ma čime da se bavite. Kao da ste izašli iz nekog mračnog tunela i od ove godine ste brzim tempom krenuli put uspeha. Jedna Sedmica vam pomaže da bolje spoznate sebe a sa Dvojkom morate da taktizirate. Šestica može da vam napravi veliku štetu u sferi emocija ako joj dozvolite da se meša u vaš život. Dobijate priliku da se na poslu pokažete u najboljem izdanju i da vas pri tom neko - dobro plati.

 

PETICA

 

Predstavnici vašeg broja su poznati po svojoj dinamičnosti, sklonosti da dominiraju, nekada na fini način, nekada humorom ali vaša uvek mora da bude poslednja. Ako ste u poslu primorani da sarađujete sa drugom Peticom, Sedmicom ili Jedinicom, ukrstićete koplja. Ali i pored toga između vas postoji mnogo simpatija i saradnja će biti uspešna.

 

Jedna Osmica kojoj ste se ko zna kada zamerili jer niste odgovorili na njen ljubavni zov pokušaće da vas ponovo animira i da vam se prilično direktno nametne. Ako pristanete, bićete žrtva nekoga ko je mnogo veštiji u vas u svim mogućim ljubavnim igrarijama tako da možda i nije tako mudro isprobavati šta ste propustili. Ako ste žena a radi se o nekom ko nosi uniformu na radu, utoliko pre. Ako ste muškarac, možete se zaljubiti u lekarku.

 

ŠESTICA

 

Vaša želja da budete maženi i paženi ali i da vi drugima uzvratite istom merom ljubav, da doživite romansu, neće biti ispunjena tokom ovog perioda jer čak i ako se to dogodi, zaljubićete se u nekoga koga će svi smatrati buntovnikom bez razloga.

 

Nastavak pročitajte na idućoj strani teksta...