Astro

Oni nisu stvoreni za bračni život: Pripadnici OVIH horoskopskih znakova svrstavaju se u najgore bračne partnere!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 3

savski venac

16-01-2017 09:07h
Opis muškarca škorpije kao da ste skenirali mog supruga, teško svima koji zive sa škorijama, još ako ste zena bik a oni su opsednuti tim znakom, vaš zivot je u njegovim rukama...

Lola

16-01-2017 22:20h
Istina skorpije su smor i teski ljudi uzas,bezi te sto dalje .....

kuku jada

16-01-2017 22:25h
ma i sa ovnom nije veselo...ako se svadjate sa njim,samlece vas,tacno, tezi za idealom al od strane partnera,a on,uradice milion losih stvari i to umotano u sareni papir ,a kada vi to isto uradite najkrivlji ste na svetu,arogantan,umisljen ,tvdoglav.ne znam jel meni gore ili ovoj jadnoj zeni sa skorpijom...?
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: