astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 23. do 30. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan


Posao: Od vas će se očekivati da budete posvećeniji poslu nego ikad, da razmišljate brzo i radite kvalitetno!
Ljubav: Dosta energije rasipate na posao, ali to neće ugroziti vaše lične odnose, kako emotivne, tako ni prijateljske i porodične, jer ste ušli u period kada imate podršku svih.
Zdravlje: Budite oprezniji pri odabiru namirnica koje konzumirate i naročito pripazite na rok trajanja.


Bik


Posao: Ova sedmica biće odlična za posao i moći ćete da radite opušteno i bez opterećenja. Ukoliko ste u mogućnosti, nije loša prilika za predah, a idealno je ako ste na odmoru baš ove nedelje. Neki Bikovi mogli bi ovih dana dobiti priznanje za svoj rad u nekom obliku, poput unapređenja ili povišice.
Ljubav: Ovo je definitivno vaš period! Sklad vlada i u ljubavi, a zauzetim Bikovima partneri daju vetar u leđa, imaju odličnu komunikaciju i spokojni su. Slobodnim Bikovima se otvara mogućnost da stvore simpatije prema novoj osobi.
Zdravlje: Ukoliko se pojave problemi, trebalo bi da budu sitni i lako rešivi.

 


Blizanci


Posao: Može doći do konfuzije i prevelikog obima posla. Biće vam teško da se fokusirate i razlučite šta je najvažnije i najhitnije, što stvara mogućnost da napravite velike greške. Važno da je da budete taktični i sistematični i ne zalećete se.
Ljubav: Ukoliko je ikako moguće, posao ostavite na poslu i više se posvetite partneru. U suprotnom, samo ćete opterećivati vaš odnos i svojom rasejanošću i nervozom napraviti problem.
Zdravlje: Bez većih tegoba.


Rak


Posao: Ovaj period obojiće zabrinutost bez prevelikog razloga. Ulazite u period kada su pred vama samo sitni problemi koji se rešavaju bez mnogo muka, pa ne bi trebalo previše da se opterećujete poslom.
Ljubav: Ne trčite pred rudu sa zaključcima. Slušajte svoju intuiciju, ali nemojte optuživati partnera bez dokaza.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdravlje zuba.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker