astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 23. do 30. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

posao, karijera, poslovna žena, Poslovni sastanak
foto: Profimedia

Lav


Posao: Povremeno se možete izgubiti u moru obaveza i opterećenja, pa je posebno važno da obratite pažnju na sve što se tiče dokumentacije i papirologije ―rizik za greške je veći!
Ljubav: Iza sebe ostavljate komplikovan i turbulentan period i uplovljavate u mirnu luku. Ukoliko ste slobodni, imate priliku za neki sitan flert koji neće završiti ozbiljnom vezom.
Zdravlje: Stomak vam je osetljiv, pa bi trebalo da pređete na laganiju hranu.


Devica


Posao: Počinje vam odličan period i mogućnost za ozbiljniji finansijski priliv, pa bi trebalo da nastavite da radite kao i do sada i rezultat će doći. Ako igrate igre na sreću, mogla bi da vam se osmehne.
Ljubav: Sunce je ušlo u Devicu, odnosno u vaš znak, što ukazuje na sjajnu energiju, koja će se umešati u vaše emotivne odnose i ojačati ih. Slobodne Device imaju priliku da otpočnu novu vezu.
Zdravlje: Pokušajte da smanjite stres koliko god da je moguće.

 


Vaga


Posao: Ušli ste u stabilnu poslovnu sedmicu i ne možete da očekujete veća iznenađenja. Opustite se, ali čuvajte se zamki grešaka koje ste ranije pravili.
Ljubav: Ako ste ikada bili najzavodljivija osoba u društvu, to je ovih dana! Šarmantni ste, pričljivi, nasmejani, puni energije, smireni, a na svemu tome možete da zahvalite Saturnu koji podržava Veneru u vašem znaku.
Zdravlje: Nemate previše razloga za brigu.


Škorpija


Posao: Ove sedmice posao vam je na prvom mestu, zbog čega trpe ostali aspekti života. Ukoliko su vam neke opcije sada zatvorene, sigurno ćete otvoriti nove i započeti nova poglavlja.
Ljubav: Partneru smeta što ga pomalo zapostavljate i večite vam gleda u leđa. Obratite više pažnje na njega i posvetite mu se.
Zdravlje: Poradite na svojoj ishrani.

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker