astro

NEDELJNI HOROSKOP: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 23. do 30. avgusta)

0

Proverite šta vam nosi novi nedeljni horoskop!

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Ovan


Posao: Od vas će se očekivati da budete posvećeniji poslu nego ikad, da razmišljate brzo i radite kvalitetno!
Ljubav: Dosta energije rasipate na posao, ali to neće ugroziti vaše lične odnose, kako emotivne, tako ni prijateljske i porodične, jer ste ušli u period kada imate podršku svih.
Zdravlje: Budite oprezniji pri odabiru namirnica koje konzumirate i naročito pripazite na rok trajanja.


Bik


Posao: Ova sedmica biće odlična za posao i moći ćete da radite opušteno i bez opterećenja. Ukoliko ste u mogućnosti, nije loša prilika za predah, a idealno je ako ste na odmoru baš ove nedelje. Neki Bikovi mogli bi ovih dana dobiti priznanje za svoj rad u nekom obliku, poput unapređenja ili povišice.
Ljubav: Ovo je definitivno vaš period! Sklad vlada i u ljubavi, a zauzetim Bikovima partneri daju vetar u leđa, imaju odličnu komunikaciju i spokojni su. Slobodnim Bikovima se otvara mogućnost da stvore simpatije prema novoj osobi.
Zdravlje: Ukoliko se pojave problemi, trebalo bi da budu sitni i lako rešivi.

 


Blizanci


Posao: Može doći do konfuzije i prevelikog obima posla. Biće vam teško da se fokusirate i razlučite šta je najvažnije i najhitnije, što stvara mogućnost da napravite velike greške. Važno da je da budete taktični i sistematični i ne zalećete se.
Ljubav: Ukoliko je ikako moguće, posao ostavite na poslu i više se posvetite partneru. U suprotnom, samo ćete opterećivati vaš odnos i svojom rasejanošću i nervozom napraviti problem.
Zdravlje: Bez većih tegoba.


Rak


Posao: Ovaj period obojiće zabrinutost bez prevelikog razloga. Ulazite u period kada su pred vama samo sitni problemi koji se rešavaju bez mnogo muka, pa ne bi trebalo previše da se opterećujete poslom.
Ljubav: Ne trčite pred rudu sa zaključcima. Slušajte svoju intuiciju, ali nemojte optuživati partnera bez dokaza.
Zdravlje: Obratite pažnju na zdravlje zuba.

 

Nastavak na sledećoj strani.

posao, karijera, poslovna žena, Poslovni sastanak
foto: Profimedia

Lav


Posao: Povremeno se možete izgubiti u moru obaveza i opterećenja, pa je posebno važno da obratite pažnju na sve što se tiče dokumentacije i papirologije ―rizik za greške je veći!
Ljubav: Iza sebe ostavljate komplikovan i turbulentan period i uplovljavate u mirnu luku. Ukoliko ste slobodni, imate priliku za neki sitan flert koji neće završiti ozbiljnom vezom.
Zdravlje: Stomak vam je osetljiv, pa bi trebalo da pređete na laganiju hranu.


Devica


Posao: Počinje vam odličan period i mogućnost za ozbiljniji finansijski priliv, pa bi trebalo da nastavite da radite kao i do sada i rezultat će doći. Ako igrate igre na sreću, mogla bi da vam se osmehne.
Ljubav: Sunce je ušlo u Devicu, odnosno u vaš znak, što ukazuje na sjajnu energiju, koja će se umešati u vaše emotivne odnose i ojačati ih. Slobodne Device imaju priliku da otpočnu novu vezu.
Zdravlje: Pokušajte da smanjite stres koliko god da je moguće.

 


Vaga


Posao: Ušli ste u stabilnu poslovnu sedmicu i ne možete da očekujete veća iznenađenja. Opustite se, ali čuvajte se zamki grešaka koje ste ranije pravili.
Ljubav: Ako ste ikada bili najzavodljivija osoba u društvu, to je ovih dana! Šarmantni ste, pričljivi, nasmejani, puni energije, smireni, a na svemu tome možete da zahvalite Saturnu koji podržava Veneru u vašem znaku.
Zdravlje: Nemate previše razloga za brigu.


Škorpija


Posao: Ove sedmice posao vam je na prvom mestu, zbog čega trpe ostali aspekti života. Ukoliko su vam neke opcije sada zatvorene, sigurno ćete otvoriti nove i započeti nova poglavlja.
Ljubav: Partneru smeta što ga pomalo zapostavljate i večite vam gleda u leđa. Obratite više pažnje na njega i posvetite mu se.
Zdravlje: Poradite na svojoj ishrani.

 

Nastavak na sledećoj strani.

žena, devojka, vežba, joga, fitnes
foto: Shutterstock


Strelac


Posao: Pred vama je rešavanje ozbiljnih nedoumica, dilema i strahova, zbog čega će vam laknuti na poslovnom planu. Imate odličnu komunikaciju s kolegama.
Ljubav: Morate da se pomirite s time da nije uvek sve idealno i potrudite se da od postojeće situacije napravite najbolju moguću. Poradite na komunikaciji s partnerom.
Zdravlje: Povećan rizik za povrede.


Jarac


Posao: Vaša tvrdoglavost ove nedelje će vam pomoći na poslu onoliko koliko će vam biti neprijatelj u privatnom životu. Ukolio verujete da ste u pravu, ne odustaje i rezultat će doći!
Ljubav: Ljubav podrazumeva kompromise i nekad morate da popustite zarad veze.
Zdravlje: Vreme je za predah, pa ako vam je ostao neki slobodan dan, idealan je trenutak da ga iskoristite.

 


Vodolija


Posao: Saturn je u vašem znaku i pomaže vam, a ako sarađujete s inostranstvom ili imate priliku da otputujete ovo je sjajan period.
Ljubav: U ovom periodu smiruju se strasi, tenzija popušta i moći ćete da rešite neke probleme u komunikaciji koje dugo "vučete".
Zdravlje: Poradite na kvalitetu sna.


Ribe


Posao: Uspevate da isključite emocije, što vam pomaže da se maksimalno fokusirate na obavljanje posla. Praktični ste, efikasni i vredni, a na poslu nema bolje kombinacije.
Ljubav: Drage Ribe, vreme je za romantiku! Pokažite svom partneru koliko vam je stalo, priredite mu neko sitno iznenađenje, ulepšajte dan... Ako ste slobodni, bićete vrlo popularni, pa se potrudite da ne propustite dobre prilike.
Zdravlje: Napeti ste.

makonda-tracker