ASTRO

DNEVNI HOROSKOP ZA 18. MAJ: Bikovi mogu da se nadaju PROFITU, pred Devicama ispunjenje želja u ljubavi

0

Saznajte šta su vam zvezde pripremile...

ljubav, par, horoskop, proleće, sreća
foto: Shutterstock

LAV

 

POSAO: Očekuje vas poboljšanje ako se bavite privatnim poslom. Pred vama je izrazito povoljna faza za zaradu. Možete da se nadate jako dobroj situaciji.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku, očekuje vas manje zahlađenje odnosa između vas i voljene osobe. Ipak, sve možete da rešite ako se budete potrudili da budete nežniji prema njoj.

ZDRAVLJE: Stomak vam je prilično osetljiv, pa malo više obratite pažnju na ishranu.

 

DEVICA

 

POSAO: Lako ćete uspeti da ubedite saradnike da prihvate vaše ideje i rešenja kao najbolja i najpraktičnija. Veoma ste vešti i imate jake sposobnosti pregovaranja.

LJUBAV: Znate šta želite na emotivnom planu i ne odustajete od svojih ciljeva. Možete da očekujete da će vam se ispuniti želje koje ste imali i da ćete biti zadovoljni.

ZDRAVLJE: Izbegavajte cigarete. Važno je da čuvate svoja pluća i disajne puteve.

 

 

VAGA

 

POSAO: Materijalna situacija će se značajno poboljšati u narednom periodu, nemojte da brinete previše. Nožda vam se sada čini da ste u zastoju ali će se sve jako brzo preokrenuti.

LJUBAV: Nećete imati veće promene na polju ljubavi iako ste ih možda priželjkivali. Potrebno je još neko vreme da se pojavi prava osoba. Do tada se posvetite sebi i svojim potrebama.

ZDRAVLJE: Povoljan je period za mršavljenje ili početak neke dijete ako ste tako nešto planirali.

 

ŠKORPIJA

 

POSAO: Očekuju vas nova dešavanja i promene na poslovnom planu. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite situaciji koja vam se pojavila ali nećete imati veće probleme.

LJUBAV: Imate utisak da sa voljenom osobom imate više problema nego što zaista jeste slučaj. Važno je da porazgovarate. Budite otvoreni i iznesite joj svoje mišljenje.

ZDRAVLJE: Umorni ste. Pronađite malo više vremena za odmor i regeneraciju.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker