astro

ČEKA NAS PRVO POMRAČENJE U 2020. GODINI: Šta nam donosi horoskop za PRVI PUN MESEC?

0

Ovo je prvo pomračenje od ukupnih šest u 2020. godini.

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Pun Mesec iz Raka ima opoziciju sa Suncem, Merkurom, Saturnom i Plutonom iz Jarca, što je udar na emocije, porodicu, karijeru i još mnoge preokrete koje donose pomračenja. Svakako da će biti izražena nervoza i napetost pa se ne preporučuje da donosite odluke iz emotivne impulsivnosti.

 

Mnoge osobe koje su osetljive sada se mogu osećati umorno, bez energije i nezadovoljni svojim životom. Potrebno je obratiti pažnju na sukobe u vezama, braku, porodici, rodbini, sa roditeljima i drugim raznim brigama koje pokreću kod vas emocije.

 

Osobe koje su snažne i ne utiče mnogo na njihove emocije trebalo bi da pomognu i zaštite svoje bliske osobe. Kako je Mesec u opoziciji sa tranzitnim planetama u Jarcu, onda može kod pojedinih osoba doneti prazninu, emotivnu hladnoću i pesimizam.

 

Naglašeni su i zavist, ljubomora, očaj, strah, beznađe i još mnoge frustracije se mogu javiti.

 

 

Retke osobe mogu osećati i krivicu što nisu više sa svojim roditeljima, decom i što ne brinu o njima.

 

Sva dešavanja mogu biti od genijalnosti do nervnog sloma pa nikako ne treba da imamo strah od promena jer nas već neki novi energetski impuls gura napred na novi put koji je srećniji. Generalno gledano, nema potrebe za strahom, sada možete rešiti vaša porodična, emotivna pitanja, pitanja nekretnine i imovine, samo nikako ne reagujte impulsivno.

 

OVAN

 

Kod vas se ovo pomračenje Meseca dešava u vašoj četvrtoj kući koja je zadužena za porodicu, kuću, emocije roditelja pa će tu da se dešavaju emotivni naboji, brige i preokreti. Pazite da ne pogrešite pri nekoj odluci.

 

BIK

 

Kod vas se ovo pomračenje dešava u vašem trećem polju što je polje rodbine, učenja, nerava, kraćih putovanja, saobraćaja pa će na tom životnom aspektu biti usmerena osećanja. Postoji mogućnost da razrešite probleme sa papirima, rodbinom ili da se tvrdoglavo držite svog stava koji ne mora da bude ispravan.

 

BLIZANCI

 

Kod vas se ovo pomračenje Meseca dešava u vašem polju imetka i finansija pa mnogi mogu da budu emotivno usmereni na taj aspekt. Ako imate nameru da kupujete, prodajete, čak i da delite nekretninu, nemojte da postupite ishitreno da se posle ne biste brinuli i kajali zato što ste požurili.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker